Kumppanuus mahdollistaa ketterät tiivistepalvelut teollisuuden huoltoseisakkien aikana

Mitä jos prosessiteollisuuden huoltoseisakkeja voisi jatkossa tehdä entistä fiksummin tiivisteiden ja muiden vastaavien tärkeiden komponenttien osalta? Nyt se on mahdollista – kiitos syvän yhteistyön, jota TT Gaskets on tehnyt teollisuusyritysten kanssa jo vuosien ajan.

Prosessiteollisuuden ennakoiva huolto ja huoltoseisakit uudistushankkeineen varmistavat meille kaikille jatkuvan virran raaka-aineita ja arkemme kannalta keskeisiä tuotteita. Pohjoismaissa kyse on enenevässä määrin myös innovatiivisten biotuotteiden tuotannosta tai niihin siirtymisen vauhdittamisesta. TT Gasketsin tiivisteiden ja oheiskomponenttien tarvemäärittelyt, ketterä valmistus ja jakelu sekä konsultointi ovat mainio tapa turvata ja tehostaa huoltoseisakkien etenemistä.

Joustavat teollisuuden seisakkipalvelut ja mobiilivalmistus ovat juuri nyt erityisen ajankohtaisia. Syitä on useita: Teollisuuden huoltoseisakkien turvallisuus- ja dokumentointivaatimukset kiristyvät, uusien työntekijöiden määrä hankkeissa kasvaa ja toiminta kehittyy laajoiksi huolto- sekä investointihankkeiden kokonaisuuksiksi. Lisäksi yrityksissä on paine päättää hankkeet aikataulussa, jotta kustannustavoitteet saavutetaan ja tuotannon uudelleenkäynnistys onnistuu suunnitellusti.

Tiiviissä yhteistyössä kehitys on molemminpuolista

Kumppanuus TT Gasketsin kanssa mahdollistaa joustavan toimintamallin huoltoseisakkien aikana. Seisakkipalvelumme vastaavat tiivistystarpeisiin paikan päällä, kätevästi ja ilman odottelua. Asiakkaistamme tätä mahdollisuutta on hyödyntänyt muun muassa Borealis.

Koska toimimme asiakkaidemme tuotantolinjojen läheisyydessä, tiiviisti toisiamme kuunnellen voimme yhdessä reagoida yllättäviin muutoksiin. Tässä tukena on TT Gasketsin tiivistetehdas, joka on Pohjoismaiden modernein ja joka on kovaa vauhtia kehittymässä hiilineutraaliksi.

Pitkäjänteinen yhteistyö luo yhä paremmat mahdollisuudet onnistua, sillä voimme käyttää suunnittelun ja ennakoinnin pohjana edellisten vuosien huoltoseisakkien ja eri toimitusten tietoja. Avoimessa vuorovaikutuksessa myös kehitys on puolin ja toisin taattua. Seisakin jälkeen yksi hedelmällisimmistä palavereista on hankkeen risut ja ruusut -palautekeskustelu.

Tulevaisuudessa myös erilaiset älykkäät palvelumme toivottavasti helpottavat erilaisia kenttävarmistuksia, kun ratkottavana on kysymyksiä esimerkiksi tiivisteiden sijainnista, asennuksen jälkeisistä toimintaedellytyksistä sekä jatkuvasta turvallisuus- ja päästöseurannasta.

80-vuotias TT Gaskets juhlii sidosryhmien kanssa

Tiivis yhteistyö laajan verkostomme kanssa on ollut ja on edelleen avain TT Gasketsin pitkään ja menestyksekkääseen toimintaan. Olen iloinen saadessani todeta, että täytämme syksyllä 80 vuotta. Tunnemme olomme huomattavasti nuoremmaksi, ja toki pelkkä numerohan se vain on 😉

Haluan jo tässä kohtaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja sidosryhmiämme jatkuvasti kehittyvästä yhteistyöstä. Juhlitaan yhteistä polkuamme syksyllä niin LinkedInissä kuin synttäritapahtumissamme. Olemme loppuvuodesta mukana muun muassa Alihankinta- ja Elmia-messuilla.

Oikein hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!

Aleksi

Aleksi Arpiainen on TT Gasketsin toimitusjohtaja kolmannessa polvessa. Hänen mukaansa perheyrityksen menestystä ruokkivat jatkuva kehittyminen ja innovatiivisuus. Blogissa Aleksi valottaa ajatuksiaan siitä, mihin tiivisteiden maailma on menossa.