TT Gasketsin Partner & Hockey Day sisälsi hyviä keskusteluja ja timanttista asiaa

TT Gasketsin Partner & Hockey Day kokosi asiakkaitamme Tampereelle verkostoitumaan ja tutustumaan uusimpiin kuulumisiimme. Tehtaallamme järjestetty tapahtuma sai kiitosta hyvästä tunnelmasta sekä kiinnostavista ja hyödyllisistä asiasisällöistä.

– TT Gaskets on iso yritys, mutta se pystyy silti toimimaan joustavasti. Olemme hyödyntäneet palveluita ja tuotteita monipuolisesti ja saaneet apua aina, kun olemme sitä tarvinneet, kiitteli yhteistyökumppanipäivään osallistunut työn suunnittelija Lasse Inget Borealikselta.

Esimerkiksi vuonna 2017 Borealiksella oli apunaan Porvoon-toimipaikalla TTG Mobile Factory, joka on liikuteltava tiivistetehdas. Loppuvuodesta 2023 yritys aikoo hyödyntää suurseisakin ajan TTG Smart Containeria eli räätälöitävää varastokonttipalvelua.

– Kiiretilanteissa olemme lähettäneet mallitiivisteen Porvoosta Tampereelle auton kyydissä. TT Gaskets on valmistanut uuden tiivisteen auton odottaessa, ja olemme saaneet tarvitsemamme tuotteen heti käyttöön, Inget kertoi.

Borealis on yksi maailman johtavista edistyksellisten ja kestävien polyolefiiniratkaisujen toimittajista sekä Euroopan edelläkävijä polyolefiinien kierrätyksessä. Yritys on tehnyt TT Gasketsin kanssa yhteistyötä jo useiden vuosien ajan.

Pohjoismaiden modernein tiivistetehdas houkutteli vierailulle

Vasemmalla Ari Määttä (Etra), oikealla Lasse Inget (Borealis)

Partner & Hockey Day järjestettiin nyt toista kertaa. Aamun seminaariosuudessa asiantuntijamme kertoivat TT Gasketsin kuulumisia ja käsittelivät tiivisteteollisuuden uusimpia uutisia. Lisäksi tapahtuma tarjosi osallistujille mahdollisuuden tutustua tehtaaseemme ja astua sisään TTG Smart Containeriin. Aurinkoisen päivän kruunasi viimevuotiseen tapaan se, että tehtaalta siirryimme yhdessä seuraamaan jääkiekon MM-kisojen ottelua Nokia Arenaan.

Lasse Inget kertoi, että yhteistyökumppanipäivän tunnelma oli hyvä. Koska porvoolainen ei ollut nähnyt TT Gasketsin tehdasta aiemmin, hän halusi tilaisuuden tullen ehdottomasti lähteä paikan päälle.

– En tuntenut TT Gasketsin historiaa kovin tarkasti, joten oli kiinnostavaa kuulla siitä tarkemmin. Myös yrityksen tulevaisuudensuunnitelmat olivat minulle uutta tietoa.

Inget mainitsi mieleenpainuvina esimerkkeinä tehtaan omat aurinkovoimalat ja sen, miten paljon TT Gasketsilla on kehitetty vastuullisuusasioita.

Asiantuntevat puheenvuorot tekivät vaikutuksen

Myös teknisen kaupan erikoisliikkeen Etran Ari Määttä oli tyytyväinen sekä päivän antiin että verkostoitumismahdollisuuksiin.

– Esitykset olivat huolellisesti valmisteltuja eikä niitä pidetty konsulttikielellä. Puheenvuoroissa oli sisältöä ja opin niistä uutta. Minun ja kollegani kannatti tulla paikalle, hän kommentoi.

Etra on perheyritys, kuten TT Gasketskin. Etra on jo 90-vuotias, ja TT Gaskets juhlii syksyllä 80 vuottaan.

– Olemme itse Avainlippu-yritys ja ostamme kotimaiselta aina, kun se on mahdollista. TT Gaskets on meille merkittävä yhteistyökumppani, jonka kanssa olemme toimineet jo pitkään, totesi Määttä.

Hän lisäsi, että tiivis yhteistyö hyödyttää molempia osapuolia. Etra, jolla on yli 40 toimipistettä ympäri Suomen, pystyy tarjoamaan TT Gasketsille laajan kontaktiverkoston. Etralle puolestaan tärkeitä ovat TT Gasketsin laadukkaat tuotteet sekä tekninen tuki ja muu asiantuntemus.

Tulevaisuutta hahmoteltiin yhdessä aktiivisesti

Suurkiitos kaikille Partner & Hockey Day -tapahtumaan osallistuneille!

– Asiakaspäivän parasta antia oli päästä vuorovaikuttamaan useiden eri asiakkaidemme kanssa samanaikaisesti. Meillä on syystäkin kaksi korvaa ja yksi suu. Päivän aikana saimme omien puheenvuorojemme lisäksi harjoittaa aktiivista kuuntelua, sanoi TT Gasketsin toimitusjohtaja Aleksi Arpiainen.

– Asiakkaidemme tarpeet kehittyvät jatkuvasti, ja meille on tärkeää muodostaa tästä kehityksestä jatkuvaa ymmärrystä. Siten tiedämme, kuinka meidän täytyy itse mennä yhteistyökumppanina eteenpäin pystyäksemme jatkossakin olemaan luottamuksen arvoinen. Yhteistä tulevaisuuden hahmottelua tehtiin asiakaspäivän aikana puolin ja toisin erittäin aktiivisesti.

Suurkiitos kaikille Partner & Hockey Day -tapahtumaan osallistuneille!