Do You Need A Seal Kit With Your Company Logo? Contact Us.

Tiivistesarjat yrityksesi logolla, QR-koodeilla ja turvahologrammeilla

Valmistamme käytännöllisiä, laadukkaita tiivistesarjoja ja yksilöllisesti pakattuja tuotteita tarpeidesi mukaan.

Moderni pakkauslinjamme mahdollistaa joustavan toimituksen sekä pieninä että suurina erinä.

Tiivistesarjoille on varaosamyynnissä useita käyttötarkoituksia, joko esim. suoraan tuotantolinjojen käyttöön tai kattavina varaosapakkauksina, jotka teknikko voi helposti ottaa mukaansa huoltopaikalle.

Voimme pakata tiivisteesi myös yksittäin tai pakata valintasi mukaan niin monta tiivistettä yhteen tiivistesarjaan kuin tarvitset.

Täysin sinun tarpeisiisi tehtävä tiivistesarja voidaan varustaa turvahologrammilla, QR-koodilla, yrityksesi nimellä ja logolla. Mukaan voidaan pakata myös asennusohjeet, osaluettelo tai muut sarjan käyttöön tarvittavat lisätiedot.

Laadukas ja kestävä muovipakkaus takaa erinomaisen suojan tuotteille kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

UKK

Tiivistesarjat

Voit helposti suunnitella haluamasi tiivistepaketin sisällön lähettämällä meille tavaraluettelon, ja me voimme hoitaa pakkaussuunnittelun puolestasi.

Jos haluat, suunnittelemme pakkauksen mielellämme yhdessä kanssasi vastaamaan yrityksesi virallista visuaalista ilmettä ja muita pakkausstandardeja.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin saadaksesi apua tiivistesarjan suunnittelussa.

Voit vapaasti valita tiivistepakkauksesi sisällön. Tiivistesarja sisältää tyypillisesti kaikki tarvittavat komponentit tietyn laitteen korjaus- tai huoltotoimenpiteiden suorittamiseksi.

Tiivistesarjat voivat sisältää satoja komponentteja tai vaikka vain yhden tiivisteen.

Kyllä, juuri tämä on pääidea tiivistesarjojen käytössä.

Pakkaamme ja teemme sinulle valmiiksi koko komponenttisarjan, jotta sinun ei tarvitse enää säätää ylimääräistä ja lähettää useita eri tuotteita erissä asiakkaillesi tai teknikoillesi paikan päällä.

Tiivistesarjan toimitusaika riippuu sarjan monimutkaisuudesta ja muista sovituista ehdoista.

Suurin osa tiivistepakkauksista ovat melko yksinkertaisia ja voidaan toimittaa lyhyellä varoitusajalla.

Monimutkaisempien sarjojen suhteen sovimme toimitusajoista ja varastoinnista asiakkaan kanssa.

Kriittisiä tilanteita varten voimme myös järjestää hätävaraston, jotta kriittiset komponenttisi ovat saatavillasi tarvittavan toimitusaikataulun puitteissa.

On olemassa useita tapoja suojata moottoreita ja muita laitteita luvattomilta varaosilta. Tiivistesarjat voidaan varustaa yrityskohtaisella turvahologrammilla petosten tai toisen lähteen komponenttien käytön estämiseksi.

Yksittäinen QR-koodi voidaan lisätä tiivisteeseen tai tiivistepakettiin, jotta voidaan seurata määritetyn sarjan tai tiivisteen käyttöä.

TT Gasketsilla pystymme tarjoamaan yksittäisten tiivisteiden seurantapalvelua yksinkertaisen QR-koodauksen ja matkapuhelimen QR-koodaussovelluksen avulla.

Case-esimerkit

Tiivistesarjoja voidaan käyttää monissa eri sovelluksissa. Alla on esitelty muutama esimerkkitapaus.

Öljynsuodatinsarja

Öljynsuodattimen vaihtosarja, joka sisältää suodattimen, tiivisteet ja työkalut suodattimen kokonaisvaltaiseen vaihtamiseen.

Öljypohjan tarkastussarja


Öljypohjaa tai muuta moottorin kriittistä aluetta huollettaessa on suositeltavaa vaihtaa kaikki tiivisteet, o-renkaat, osa aluslevyistä jne. moottorin turvallisen uudelleenasennuksen varmistamiseksi.

Meiltä saat kätevästi kokonaiset öljypohjan tarkastussarjat.