We offer plates according to different standards or custom make them to meet your requirements.

Levyt

Lopulliseen käyttötarkoitukseensa parhaiten soveltuvan materiaalin valitseminen erilaisiin metallilevyihin on erikoisalaamme.

Kuten muutkin tuotteemme, valmistamme myös levyt eri standardien tai sinun tarvitsemiesi vaatimusten mukaisesti.

Laaja materiaalivalikoimamme sekä monipuolinen ja moderni työkaluvalikoimamme takaa sen, että voimme valmistaa sinulle kätevästi minkä kokoisia tuote-eriä tahansa.

Voimme valmistaa sinulle vaikka vain yhden tai jopa miljoona kappaletta levyjä.

Pienemmät erät valmistetaan tehokkaalla laserleikkurilla ja suuremmat erät täysin automatisoidun epäkeskopuristusprosessin avulla.

UKK

Levyt

Voimme valmistaa jopa 20mm paksuja levyjä.

Ydinosaamisemme on kuitenkin ohuemmissa materiaaleissa, alkaen 0,05mm aina 10mm:n saakka.

Olemme oikeastaan avoimia kaikille ehdotuksille materiaalien suhteen joita sinulla on.

Tällä hetkellä valmistamme metallilevyjä mm. alumiinista, vähähiilisestä ja ruostumattomasta teräksestä, messingistä, alumiini- ja tinapronssista sekä kuparista.

Näitä materiaaleja meiltä löytyy suuria määriä varastostamme.

Työstämme ja huollamme työkalujamme itse. Tärkeintä meille on pitää asiakkaamme tyytyväisinä myös yllättävissä tilanteissa.

Jos jokin työkalu menee rikki, korjausasiantuntijamme ovat paikalla korjaamassa sitä heti. He eivät pelkästään korjaa, huolla ja ylläpidä työkalujamme, vaan tarvittaessa rakentavat uusia myös.

Koko työstöprosessi on meidän hallinnassamme; suunnittelu – valmistus – huolto – korjaus.

Meidän kanssamme et siis enää joudu turhaan odottelemaan tuotannon yllättäen seisahtuessa.

Case-esimerkkejä

Metallilevyjä on oikeastaan kaikkialla. Yleisimmin niitä käytetään OEM-valmistuksessa, mutta sen lisäksi esim. prosessiteollisuudessa on useita sovelluksia, joissa niitä tarvitaan.

Voisimme kertoa tuhansia asiakastapauksia metallilevyjen valmistuksesta, mutta alla on yksi vuosikymmenen takaa, joka on jäänyt mieleen erittäin hyvin.

Menestystarina: Suuri yritysasiakas Yhdysvalloissa

Yksi USA:n asiakkaistamme otti meihin yhteyttä, sillä heidän säätölevyissään oli ylimääräistä tärinää ja teräviä reunoja.

Kyseessä on suuri yritys joka tunnetaan kaikkialla maailmassa korkealaatuisista tuotteistaan.

Niinpä ei käynyt päinsä, että heidän käyttämänsä säätölevyt eivät täyttäneet heidän laatustandardejaan.

Erilaisten leikkaus- ja lasermerkintäprosessien ammattilaisina tunnistimme heidän ongelmansa heti ja ymmärsimme, että ”out-of-the-box” -ajattelu on tapa ratkaista asiakkaamme ongelma.

Pyysimme heitä lähettämään näytteet silloin käyttämistään säätölevyistä sekä vaihdelaatikon.

Heti niiden vastaanottamisen jälkeen huomasimme, että kilpailijamme oli käyttänyt säätölevyjen tekoon tylsiä teriä. Myös merkinnät olivat kaukana siitä laadusta, johon olemme tottuneet TT Gasketsilla.

Teimme pienen muutoksen säätölevyjen geometrian suunnitteluun, mutta ennen kaikkea suurin muutos tehtiin leikkaus- ja merkintäprosessissa.

Koska levyn paksuus oli erikoinen, päätimme, että tuolloin uusin työkaluinvestointimme, kuitulaser, sopisi parhaiten tähän työhön.

Merkinnät tehtiin erityisellä lasermerkintäprosessilla.

Niin tämä maailmanluokan yritys sai vihdoin laatustandardejaan vastaavat ensiluokkaiset säätölevyt ja saimme ratkaistua heidän ongelmansa.