Rubber Sealing Solutions

Muottikumi- ja kumimetallituotteet

Tarjoamme laajan valikoiman monipuolisia ja kestäviä muottikumi- ja kumimetallituotteita useiden teollisuudenalojen tiivistys-, pehmustus- ja eristystarkoituksiin.

Tarvitsitpa räätälöityä tuotetta tai suuren volyymin massatuotetta, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun sovellukseesi. Tuotteemme valmistetaan aina alan korkeimpien standardien mukaisesti, mikä takaa laadun ja luotettavuuden.

Muottikumituotteet

Kun tiivistyskohteesi vaatii korkeaa suorituskykyä ja kestävyyttä, muottikumituotteemme ovat paras ratkaisu. Laajasti räätälöitävissä olevat tuotteemme suunnitellaan täyttämään tiukat mitta- ja materiaalivaatimukset. Lämpöä ja voiteluaineita erinomaisesti kestävien muottikumituotteiden huippuominaisuuksiin kuuluvat mm. ylivoimainen vetolujuus, venymä ja puristuslujuus. Laajasta materiaalivalikoimastamme löytyvät mm. NBR, HNBR, NBR/PVC, EPDM, CR, FKM, silikoni sekä erilaiset erikoisseokset, jotka valitaan käyttökohteesi mukaan.

Moulded Rubber Products

Kumimetallituotteet

Valmistamme myös erilaisia ​​ kumimetallituotteita vaativiin korkeapainesovelluksiin, joissa on tärkeää saavuttaa erinomainen puristuvuus alhaisissa pintapaineissa. Tuotteillamme on erinomaiset lujuus- ja kestävyysominaisuudet, ne kestävät hyvin korkeita lämpötiloja ja syövyttäviä aineita, ja ne voidaan muotoilla myös erittäin monimutkaisiin muotoihin käyttökohteen mukaan.

Metal Bonded Rubber Gaskets

Erinomaista, standardoitua laatua

Muottikumi- ja kumimetallituotteemme valmistetaan yleisesti IATF 16949:2016 -laadunhallintajärjestelmän mukaisesti.

Käyttämämme raaka-aineet ovat REACH-asetuksen vaatimusten mukaisia. Lisäksi tuotteemme täyttävät RoHS-direktiivin asettamat rajoitukset ja siten soveltuvat myös elektroniikkateollisuuden tarpeisiin.

Muottikumituotteitamme on mahdollista saada myös elintarviketeollisuuden tarpeisiin US FDA 21 CFR 177.2600 ja EC 1935/2004 vaatimukset täyttävinä materiaalilaatuina.

Useimmat tuotteemme ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja toleranssialueet sovitaan tällöin asiakkaan kanssa yhteistyössä. Yleisimmät käyttämämme mittatoleranssit ovat DIN ISO 3302-1 M3 ja DIN ISO 3302-1 M2.

UKK

Muottikumi- ja kumimetallituotteet

Tyypillisiä muottikumi- ja kumimetallituotteiden käyttökohteita ovat:

  • polttomoottorit
  • traktorit ja maatalouskoneet
  • kompressorit, venttiilit ja pumput
  • teollisuuslaitteet

Laajasta materiaalivalikoimastamme löytyvät mm. NBR, EPDM, FKM, silikoni sekä erilaiset erikoisseokset, jotka valitaan käyttökohteesi mukaan.