LVI

LVI-järjestelmissä tiivisteet ja eristemateriaalit ovat kriittisen tärkeitä. LVI-järjestelmän tarkoituksena on tarjota tuoretta, puhdasta ilmaa aiheuttamatta ylimääräistä melua.

Lue lisää

LVI

Korkealaatuiset tiivisteet ja eristeet takaavat hiljaisen ja energiatehokkaan lopputuloksen.

Tarjoamme laajan valikoiman testattuja ja hyväksi havaittuja materiaaleja, joilla voidaan tiivistää LVI-järjestelmät ja eristää ilmassa syntynyt melu. Tiivistämistä varten toimitamme solukumi- ja solumuovituotteita.

Eristämisessä luotamme korkealaatuisiin polyesterikuituihin, kierrätettyyn polyuretaaniin ja erilaisiin polyeetterisolumuoveihin.

Monet asiakkaistamme hyötyvät eriste- ja tiivistemateriaalien käytöstä liimapinnoilla, jotka helpottavat asennusta ja sovelluskohtaista verhoilua sopivaan loppukäyttöön.

Teemme asiakkaidemme elämästä helpompaa tarjoamalla mm. tarrapintaisia eriste- ja tiivisteratkaisuja kohteesta riippuen.

Paloturvallisuusluokitukset tuovat mukanaan omat vaatimuksensa, mutta me autamme niissäkin asiakkaitamme. Valikoimastamme löytyy aina useita paloluokiteltuja eriste- ja tiivistemateriaaleja, jotka palvelevat asiakkaita eri toimialoilta. Rakentamisesta joukkoliikenteeseen ja – meiltä löytyy ratkaisu.


Toimitamme esimerkiksi seuraavia tuotteita tälle toimialalle:

Tärinäeristeet, lämpöeristeet, kustomoidut tiivisteet, kiinnikkeet, levyt