TTG Smart Tracking – seuraa helposti varaosiesi sijaintia ja aitoutta

Onko varaosamyynti tärkeä osa liiketoimintaasi? Huolettaako nimissäsi liikkuvat väärennetyt osat tai haluaisitko varmistua tuotteidenne päätyvän oikeisiin käsiin?

TTG Smart Tracking –palvelun avulla voit varmistaa varaosiesi aitouden ja seurata niiden sijaintia maailmanlaajuisesti.

Lue lisää

Miten TTG Smart Tracking toimii?

Helppoa ja älykästä tuoteseurantaa yksilöllisen tunnisteen avulla

Olemme pyrkineet tekemään varaosiesi aitouden tunnistamisen ja seurannan mahdollisimman helpoksi sinulle. Varaosapakkauksissa olevan yksilöllisen tunnisteen perusteella myös asiakkaasi varmistuu varaosan aitoudesta.

Tunnisteesta aukeavaan verkkosivuun on helppo lisätä tuotteeseen liittyviä lisätietoja, kuten asennusohjeita tai yhteystietoja lisätilauksia varten.

#Label

Katso videosta lisätietoja palvelusta

TTG Smart Gasket – Palvelun tarina

Asiakkaamme ongelman ratkaiseminen innoitti meitä kehittämään TTG Smart Gasket -palvelun

Idea älykkään tiivisteen kehittämiseen lähti suuren kotimaisen teollisuusyrityksen kokemista haasteista huoltojen suunnittelussa ja toteutuksessa. Kymmenien tuhansien tiivisteiden vaihtaminen parin kuukauden aikana aiheutti tarpeetonta päänvaivaa eri osapuolille. Paperille tehty dokumentointi ja taskulampuin kohteiden tarkastaminen ei ole enää tätä päivää, joten jotain oli syytä tehdä.

Päätimme TT Gasketsilla tarttua tähänkin haasteeseen ja kehittää ratkaisun erityisesti prosessiteollisuuden huoltojen tarpeisiin. Yksilöllisellä ja etäluettavalla tunnisteella varustetut tiivisteet on mahdollista tunnistaa myös laippojen väliin asennettuna. Enää ei ole tarvetta taskulampun kanssa arvailla, onko kohteeseen varmasti asennettu oikea tiiviste. Huoltojen dokumentointi on myös helpompi muuttaa digitaaliseen muotoon, kun jokainen tiiviste on yksilöity tiivisteen tiedot sisältävällä tunnisteella.

Tunnisteiden avulla myös varastonhallintaa on mahdollista helpottaa ja nopeuttaa. TT Gaskets tarjoaa varastokonttipalvelua, jossa asiakkaalle toimitetaan merikontti halutuilla tiivisteillä varustettuna. Konttipalvelua voi käyttää esimerkiksi huoltojen aikana tai ympärivuotisesti eri tarpeisiin. Itsepalveluperiaatteella toimivan varastokontin saldoa on mahdollista seurata reaaliajassa ilman tarvetta paperiseen dokumentointiin. Tarvittaessa kontti on mahdollista saada miehitettynä, jolloin asiantuntevaa palvelua on saatavilla tarpeen mukaan.

TTG Smart Gasket –tuotekehitys ei ole kuitenkaan pysähtynyt tuotetunnistukseen -ja hallintaan, vaan kehitystyötä on jatkettu. Seuraavana jo lähellä toteutumista olevana tavoitteena on kehittää asennuksen onnistumista valvova anturi. Anturi antaa asentajalle tai kohteen tarkastajalle luotettavan tiedon tiivisteen riittävästä puristumisesta. Pelkkä momenttiavaimen naksahdus ei nimittäin kerro, onko voima kohdistunut tiivisteeseen oikein.

Tulevaisuudessa TTG Smart Gasket on tarkoitus valjastaa tiivisteiden jatkuvaan kunnonvalvontaan osana älykästä ennustavaa huoltotoimintaa. Tiivisteet voivat liittyä osaksi olemassa olevaa tai rakennettavaa IoT-verkkoa muodostaen IoG-verkon (Internet of Gaskets) luoden aidosti älykkäämpiä tiivisteitä turvallisempaa huomista varten.