Seisakkipalvelut

Aika on rahaa. Varsinkin suurten tuotantoseisahdusten sattuessa, esimerkiksi terästehtaissa, paperi- ja sellutehtaissa sekä etenkin öljynjalostamoissa.

Mobiilitehtaamme ja seisakkipalveluidemme avulla pystymme toteuttamaan suurimman osan tiivistystarpeistasi suoraan kohteessa. Nopeasti ja kätevästi.

Lue lisää

TT Gaskets seisakkipalvelut

Aika on rahaa kun laitoksesi toiminta pysähtyy

Seisakkipalveluidemme avulla pystymme tuottamaan ja huoltamaan suurimman osan tasotiivisteistä suoraan paikan päällä laitoksellasi.

Vanhanaikaisella tavalla tuotantopysähdyksen aikana tiiviste- ja muut tiivistämistarpeet hoidetaan ensin huomioimalla ongelma.

Sitten hankinta- tai projektiosasto tekee tarjouskilpailutuksen. Vasta kaiken tämän jälkeen päästään tekemään tarvittavat tuote- ja huoltotilaukset sekä -toimenpiteet seisakin selättämiseksi.

Mobiilitiivistetehdastamme käyttäen sinun ei tarvitse odotella ja pallotella ylimääräisiä, sillä pystymme sen avulla tekemään ja huoltamaan suurimman osan tasotiivisteistä suoraan paikan päällä, huoltoteknikoidesi huomioiden mukaisesti.

Mobiilitiivistetehtaamme on varustettu uusimmilla työkaluilla ja asiansa läpikotaisin osaavilla valmistus- ja tuoteasiantuntijoillamme.

Jos jostain syystä emme pysty valmistamaan tuotettasi mobiilitiivistetehtaassamme paikan päällä, voimme Fast Track -palveluamme hyödyntäen tehdä sinulle tasotiivisteen ja lähettää sen 24 tunnin sisällä Tampereen tehtaaltamme kohteeseen.

Huollon jälkeen saat raportin, johon on dokumentoitu kaikki huollon aikana käytetyt komponentit. Näin pystyt jatkossa varautumaan mahdolliseen tuotantoseisakkiin vielä paremmin.


Katso miten asiakkaamme kokee seisakkipalvelun alla olevasta 360-videosta