Seisakkipalvelut

Mobile Factory ja Smart Container – Tiivisteitä paikan päällä, kätevästi ja käden käänteessä

Aika on rahaa, kun tuotanto seisahtuu. Tämä pätee etenkin suurten tuotantoseisahdusten kohdalla esimerkiksi terästehtaissa, paperi- ja sellutehtaissa tai öljynjalostamoissa.

Perinteisessä mallissa tuotantopysähdyksen aikana tiiviste- ja tiivistämistarpeiden ratkaiseminen alkaa havaitun ongelman määrittelyllä. Sitten yrityksen hankinta- tai projektiosasto tekee tarjouskilpailutuksen. Vasta kaiken tämän jälkeen päästään tekemään tarvittavat tuote- ja huoltotilaukset sekä toimenpiteet seisakin selättämiseksi.

Meillä on ratkaisu. TT Gasketsin seisakkipalvelut vastaavat valtaosaan tiivistystarpeistasi paikan päällä, kätevästi ja käden käänteessä. Liikuteltavan tiivistetehtaamme ja varastokonttipalvelumme avulla pystymme tuottamaan ja huoltamaan suurimman osan tasotiivisteistä paikan päällä laitoksesi tai tuotantolinjasi välittömässä läheisyydessä – ilman odottelua.

Huollon jälkeen saat raportin, johon on dokumentoitu kaikki huollon aikana käytetyt komponentit. Näin pystyt jatkossa varautumaan mahdolliseen tuotantoseisakkiin vielä paremmin.

TT Gasketsin seisakkipalvelujen avulla…

  • Palautat tuotantosi pikaisesti täyteen vauhtiin
  • Saat uusia tiivisteitä nopeasti tuotantoon
  • Saat räätälöityä ja asiantuntevaa palvelua paikan päällä

Katso videot

Näin seisakkipalvelut toimivat:

Asiakkaamme ajatuksia 360-videolla:


TTG Mobile Factory – Nopea tiivistetehdas kontissa

TTG Mobile Factory on liikuteltava tiivistetehdas, jonka avulla saat helposti ja nopeasti tarvitsemiasi tiivisteitä lähellä niiden käyttöpaikkaa – aikaa ei kulu odotteluun tai selvittelyyn. Mobiilitehtaassa on tarpeen mukaan 1–2 työntekijää ja tarvittava valmistuslaitteisto. Tuotteet valmistuvat mallin tai piirustuksen mukaan pääsääntöisesti odottaessa tai korkeintaan muutamassa tunnissa. Suuremmat erät voidaan toimittaa vuorokauden sisällä Tampereen tehtaaltamme Fast Track -pikatoimituksin.

Kontissa pystytään valmistamaan esimerkiksi ohjaus- ja tukirenkaattomia spiraalitiivisteitä, uusimaan kampaprofiilitiivisteiden tiivistepintoja sekä leikkaamaan pyöreäprofiilisia tasotiivisteitä eri materiaaleista. Mobiilitehdas voidaan toimittaa asiakkaalle joustavasti tarvituksi ajaksi. Tehtaan tueksi voimme toimittaa esimerkiksi valmistuslinjakohtaisia valmistuotekontteja.

TTG Smart Container – Räätälöity varastokonttipalvelu

TTG Smart Container on liikuteltava palveluvarasto, joka voidaan toimittaa miehitettynä tai itsepalvelulaitteistolla varustettuna. Varastokontti voidaan toimittaa määräajaksi tiettyyn huoltoprojektiin tai toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Varastonhallinta on helppoa: kaikissa tuotepakkauksissa on RFID-tunnisteet, jotka luetaan käsilukijalla tuotteita noudettaessa. Varastosaldon seuranta ja lisätilaukset onnistuvat kätevästi selainkäyttöliittymän avulla. Palvelun kustannukset sisältävät täydennystilausten toimituksen ja hyllytyksen erikseen sovittavalla aikavälillä. Tuotteet laskutetaan erikseen käytön mukaan.


Ota yhteyttä

Räätälöimme aina ratkaisumme tarpeidesi mukaan – ota yhteyttä ja kysy tarjous!