We manufacture flange gaskets according to the most typical flange standards.

Tasotiivisteet teollisuudelle tarpeen mukaan

TT Gaskets valmistaa ja toimittaa tasotiivisteitä vaativiinkin käyttöolosuhteisiin. Valmistamme kilpailukykyisesti niin piensarjoja kuin suuria tuotantoeriä. Taso- ja laippatiivisteiden nopea toimitus tai pikatoimitus seuraavaksi päiväksi lyhentää tuotannon seisakkia.

Kestävät ja turvalliset tiivisteet

Tasotiiviste asennetaan usein kahden laipan väliin, mistä juontuu nimitys laippatiiviste. Tasotiivisteitä voidaan asentaa myös muiden osien väliin, kuten vaikkapa sylinterikannen tai hanan tiiviisteeksi. Käyttökohteisiin kuuluvat esimerkiksi moottorien koneiden ja laitteiden tiivistäminen, prosessiteollisuuden putkistot ja laiteliitännät.

Toimitamme suuren valikoiman vakiotiivisteitä suoraan varastosta tai räätälöitynä. Tasotiivisteet varmistavat oikein käytettynä laitteiden suunnitellun toimintakyvyn. Mikäli tiivisteen piirustus puuttuu, voimme tarkkojen mittalaitteidemme avulla rekonstruoida tiivisteen piirustuksen ja suositella sopivaa materiaalia.

Suunnittelijamme konsultoivat muotoilussa tai materiaalivalinnoissa. Saat tiivisteet mittatilaustyönä tarpeesi mukaan. Varmistamme, että tiiviste toimii halutulla tavalla, ja kestää vähintään laitteissa ja sovelluksissa spesifioidut rasitukset laitteen käyttöikää tai huoltoväliodotusta vastaten. Säästät kuluissa ja saat parhaimman ratkaisun.

Vältä tuotannon katkos – nopea toimitus

Tasotiivisteet sekä muut tiivisteemme valmistuvat tehtaallamme tehokkaan ja nopean valmistusprosessin avulla. Kattavan materiaalivarastomme ansiosta pystymme toimittamaan vaativammatkin tiivisteet nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme myös tuotantoseisahdusten sattuessa. Seisakkipalvelumme ja liikkuvan mobiilitiivistetehtaamme ansiosta tasotiivisteiden huolto ja tuotanto onnistuvat myös paikan päällä toimitiloissasi.

Lue lisää seisakkipalvelusta >>

Myös Fast Track -palvelumme mahdollistaa tasotiivisteiden nopean toimituksen äkillisissä tarpeissa. Sen avulla saat tiivisteet Tampereen tehtaaltamme 24 tunnin sisällä. Joustavuus, nopeus, innovatiivisuus sekä korkeat laatukriteerimme takaavat sen, että saat meiltä aina ensiluokkaista palvelua sekä kestävät, kohteeseen sopivat tiivisteet. Ota yhteyttä!

Lue lisää fast track palvelusta >>

UKK

Tasotiivisteet

Standardien mukaan valmistetut taso- tai laippatiivisteet voidaan tehdä lähes mistä materiaalista tahansa. Laippatiivisteen materiaali voi olla esim. kuitu, grafiitti, muovi, erilaiset muovit ja PTFE-pohjaiset materiaalit.

Käytettävä materiaali riippuu väliaineesta, paineesta ja sovelluksen lämpötilasta.

Useimmiten tiivisteen paksuus vaihtelee 1,5 mm:n, 2,0 mm:n ja 3,0 mm:n välillä.

Mitä ohuempi sitä parempi, sillä ohuemmat tiivisteet soveltuvat paremmin korkeamman lämpötilan ja paineen olosuhteisiin.

Tiedot jotka tarvitsemme tiivistettä tilattaessa:

• Vakio- ja nimellismitta (esim. DN 80)
• Paineluokka (esim. PN 10-40)
• Tiivistemateriaali
• Paksuus

Kyllä. ASME B16.21 -standardin mukaisesti.

Case-esimerkkejä

Taso- tai laippatiivisteitä voit käyttää monissa eri sovelluksissa. Siksi olemme koonneet oheen pari käyttöesimerkkiä laippatiivisteistä kaupungin vesijohtojärjestelmästä, paperitehtaalta ja laivalta.

Flange Gaskets for water pipelines in cities. TT Gaskets.

Kaupunkien vesijohdot

Kaupungin vesijohdoissa usein käytetyt laippatiivisteet valmistetaan standardin SFS EN 1514-1 IBC mukaisesti ja ne on valmistettu luonnonkumista (NR).

Paperitehtaat

Paperitehtaissa käytetyt laippatiivisteet on valmistettu eri materiaaleista käytettävän väliaineen mukaan.

Paperitehtaiden laippatiivisteissä tarvitaan usein vähintään kahta erilaista materiaalia – toinen yleiskäyttöön ja toinen höyrykäyttöön.

Flange Gaskets for paper factories. Contact us.
Flange gaskets for all kinds of ships from cruise ships to cargo, and more.

Laivat

Laippatiivisteet soveltuvat yleisesti merivesi-, öljy- ja höyrykäyttöön.