Ymmärrämme metallituotteiden vaatimukset

Paksua, ohutta tai jotain siltä väliltä?
Hiiltä, terästä tai jotain erikoisempaa?

Meiltä saat metallituotteet kiinnikkeistä ja levyistä alkaen. Kaikki tarpeesi mukaan omassa tehtaassamme valmistettuina. Eri standardien mukaan tai sinulle räätälöitynä.

Sivun metallituotteet:

Säätölevyt | Kiinnikkeet | Levyt

Säätölevyt / simmit ovat yleensä palapelin viimeisteleviä osasia. Tehtävämme on varmistaa, että sinulle tehdyt säätölevyt toimivat aina. Valmistamme säätölevyjä erilaisista materiaaleista joko standardien mukaan tai sinulle räätälöitynä.

Säätölevyt

Säätölevyt / simmit ovat yleensä palapelin viimeisteleviä osasia. Tehtävämme on varmistaa, että sinulle tehdyt säätölevyt toimivat aina.

Valmistamme säätölevyjä erilaisista materiaaleista joko standardien mukaan tai sinulle räätälöitynä. Paksuus voi vaihdella millin sadasosista aina 20 mm:iin saakka.

Valmistamme myös useista materiaalikerroksista koostuvia laminoituja tuotteita. Tarvittaessa saat tuotteet valmiina yrityksesi logolla varustetuissa pakkauksissa – sarjoissa tai erikseen. Säätölevyt voidaan valmistaa hiiliteräksestä, ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä, galvanoidusta teräksestä messingistä tai alumiinista.

Laminoidut tuotteet toimitetaan vastaavissa materiaaleissa.


Tarvitsetko lisätietoja säätölevyistä?


Ota yhteyttä
Metallituotevalikoimastamme löytyy erilaisia kiinnikkeitä esim. komponenttien yhteenliittämiseen, tuki- tai ohjauskäyttöön. Meiltä saat laajan valikoiman erilaisia standardin mukaisia kiinnikkeitä. Tarvittaessa voimme valmistaa myös täysin vaatimustesi mukaan räätälöidyn kiinnikkeen.

Kiinnikkeet

Valikoimastamme löytyy erilaisia kiinnikkeitä esim. komponenttien yhteenliittämiseen, tuki- tai ohjauskäyttöön.

Meiltä saat laajan valikoiman erilaisia standardin mukaisia kiinnikkeitä. Tarvittaessa voimme valmistaa myös täysin vaatimustesi mukaan räätälöidyn kiinnikkeen.


Tarvitsetko lisäinfoa kiinnikkeistä?


Ota yhteyttä
Levyt - Erikoisalaamme on juuri oikean rakenteellisen materiaalin valinta. Kuten muutkin tuotteemme, myös levyt valmistetaan eri standardien tai sinun tarvitsemiesi vaatimusten mukaisesti.

Levyt

Erikoisalaamme on juuri oikean rakenteellisen materiaalin valinta.

Kuten muutkin tuotteemme, myös levyt valmistetaan eri standardien tai sinun tarvitsemiesi vaatimusten mukaisesti.


Lisää tietoa levyistä?


Ota yhteyttä

Oikea tiivistevalinta säästää rahaasi

Kohteeseen parhaiten soveltuvan materiaalin valinta voi olla vaikeaa. Me teemme sen sinulle helpoksi.
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy. Pohjoismaiden johtava tiivisteiden valmistaja ja tiivisteratkaisuiden suunnittelija, toteuttaja ja toimittaja.

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.