Suunnittelupalvelut ja tuotekehitys

Kun valmiit tiivisteratkaisut eivät täytä tarvettasi, olemme kokonaisvaltainen kumppanisi tiivisteiden suunnitteluun ja tuotekehitykseen. Monipuolinen osaamisemme, materiaalivalikoimamme ja konekantamme varmistaa, että saat meiltä taatusti tarvettasi vastaavan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Tuemme tuotekehitystäsi jo suunnitteluvaiheessa. Tarvittaessa voimme myös kehittää nykyisiä tiivistysratkaisujasi ja ehdottaa parempaa tai kustannustehokkaampaa tiivistettä. Ratkaisumme täyttävät aina toivotut standardit ja asiakaskohtaiset vaatimukset.

Lue lisää

Suunnittelupalvelut

Hyödynnä tiivistealan johtava osaaminen

Suunnittelupalvelujemme ja tuotekehityksemme juuret ovat jo 1940-luvulla, jolloin kehitimme uraauurtavia tiivistysratkaisuja sotaakäyvän Suomen puolustusvoimien tarpeisiin.

Olemme nähneet vuosikymmenten varrella tekniikan kehityksen ja tunnemme erilaisten lämpötilojen, tärinä- ja rasitusolosuhteiden sekä väliaineiden vaatimukset. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme aina valita parhaan tiivistegeometrian ja -materiaalin erilaisiin käyttöympäristöihin. Siksi olemmekin luotettu yhteistyökumppani muun muassa monille kansainvälisille OEM-asiakkaillemme.

Näin suunnittelumme toimii

Suunnittelu ja tuotekehitysPrototyypitKetterä testausJatkuva kehitys
Kartoitamme kattavasti asiakkaan tarpeet ja käyttöympäristön vaatimukset. Suunnittelemme parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun monipuolisen kokemuksemme ja osaamisemme avulla.Monipuolisen konekantamme ja laajan materiaalivalikoimamme ansiosta pystymme tuottamaan nopeasti erilaisia prototyyppejä testattavaksi.Puristuma- ja palautuma-analyysit sekä FEM-analyysit, rasitus- ja painetestit ja räätälöidyt testipenkit varmistavat, että tiiviste soveltuu käyttöympäristöönsä.Tutkimme tiivisteen kulumista ja ominaisuuksia myös asiakkaan tuotantoympäristössä ja kehitämme tiivistettä entistäkin paremmaksi.

Monialainen design board -työryhmämme huomioi hankinnan, tuotannon, suunnittelun ja laadun näkökulmat heti tuotekehitysprojektien ensimetreiltä. Huomioimme suunnittelussamme käyttökohteen vaatimukset sekä tiivisteiden valmistettavuuden Design for Manufacturing -periaatteiden mukaisesti.

Haastamme sekä itseämme että asiakkaitamme kehittymään ja tarjoamme ratkaisuja, jotka tuottavat aitoa hyötyä ja kilpailuetua. Emme ole sitoutuneet tiettyihin raaka-aineisiin tai toimittajiin, vaan pystymme aina tarjoamaan asiakkaan tarpeeseen parhaiten soveltuvaa materiaalia.

Suunnittelupalvelumme valtit

JoustavuusKustannustehokkuusNopeus
Pystymme valmistamaan joustavasti monimutkaisiakin tuotteita omissa tuotantotiloissamme.Materiaaliriippumattomuus ja kattava valmistuskapasiteettimme varmistaa, että saat kustannustehokkaimman ratkaisun.Monialaisen lähestymistapamme ansiosta pääsemme nopeasti suunnittelusta prototyyppivaiheen kautta tuotantoon.

Testaamme tiivisteitä mahdollisimman hyvin käyttöympäristöä vastaavissa oloissa sekä monipuolisten testilaitteidemme avulla että mallintamalla käyttökohdetta ja tiivistettä digitaalisesti.

Perusteellinen testaus tuottaa kattavasti dataa siitä, miten tiiviste käyttäytyy eri puristus-, paine- ja lämpötilaolosuhteissa. Tuotamme aina kattavan dokumentaation ja hyötylaskelmat erilaisille tiivistysratkaisuille. Laaja kumppaniverkostomme antaa meille liki rajattomat mahdollisuudet erilaisiin materiaalivalintoihin ja räätälöityyn testaamiseen.