Sertifioitu eduksesi

Olemme sitoutuneet ylläpitämään ja kehittämään korkeita laatustandardeja nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaamme näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että haluamme jatkuvasti ylläpitää ja kehittää entisestään toimintaamme tässä alati muuttuvassa maailmassa — nyt ja tulevaisuudessa.

Puheenjohtajan kirje

Meillä on sertifikaatit: ISO 9001 (laatu), ISO 14001 (ympäristö) ja ISO 45001 (työturvallisuus ja -hyvinvointi).

Asiakkaallemme tämä tarkoittaa, että olemme sitoutuneet rakentamaan, kehittämään ja ylläpitämään korkeaa laatu-, kehitys-, ja johtamiskulttuuria yrityksessämme.

Uskomme turvallisemman työympäristön kehittämiseen. Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa palvelua myös työturvallisuuden osalta.

Viimevuosina olemme investoineet laajasti kehittääksemme yrityksemme HSE-palveluita (terveys, turvallisuus, laatu). Meille HSE- ja muut sertifikaatit eivät ole vain mustaa valkoisella, vaan kokonaisvaltainen toimintatapa, jonka mukaan toimimme joka päivä.

Useiden sertifikaattien lisäksi käytämme mm. autoteollisuuden TS16949– ja IATF-sertifikaattien mukaisia prosesseja tehostamassa tuotanto- ja laatutoimintaamme.

PPAP– ja APQP-prosessit ja -dokumentaatiot ovat myös meille ennestään tuttuja ja toimimme mm. osana tanskalaista ja norjalaista avomeriteollisuuden ekosysteemiä.

Olemme sitoutuneet voimakkaasti palvelemaan asiakkaitamme. Jatkuva työntekijöidemme koulutus, eri alojen trendien seuraaminen, investoinnit moderneihin tuotantoratkaisuihin ja -teknologioihin takaavat sen, että pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt ja jatkossa.

Yhteistyöterveisin,

Matti Arpiainen
Hallituksen puheenjohtaja

Kirje puheenjohtajaltamme, Matti Arpiaiselta