Sertifioitu eduksesi

Olemme sitoutuneet ylläpitämään ja kehittämään korkeita laatustandardeja nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaamme näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että haluamme jatkuvasti ylläpitää ja kehittää entisestään toimintaamme tässä alati muuttuvassa maailmassa — nyt ja tulevaisuudessa.

Puheenjohtajan kirje

Meillä on sertifikaatit: ISO 9001 (laatu), ISO 14001 (ympäristö) ja ISO 45001 (työturvallisuus ja -hyvinvointi).

Asiakkaallemme tämä tarkoittaa, että olemme sitoutuneet rakentamaan, kehittämään ja ylläpitämään korkeaa laatu-, kehitys-, ja johtamiskulttuuria yrityksessämme.

Uskomme turvallisemman työympäristön kehittämiseen. Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa palvelua myös työturvallisuuden osalta.

Viimevuosina olemme investoineet laajasti kehittääksemme yrityksemme HSE-palveluita (terveys, turvallisuus, laatu). Meille HSE- ja muut sertifikaatit eivät ole vain mustaa valkoisella, vaan kokonaisvaltainen toimintatapa, jonka mukaan toimimme joka päivä.

Useiden sertifikaattien lisäksi käytämme mm. autoteollisuuden TS16949–sertifikaatin mukaisia prosesseja tehostamassa tuotanto- ja laatutoimintaamme.

PPAP– ja APQP-prosessit ja -dokumentaatiot ovat myös meille ennestään tuttuja ja toimimme mm. osana tanskalaista ja norjalaista avomeriteollisuuden ekosysteemiä. Meillä on myös venäläisten GOST– ja Rostehnadzor-sertifikaatit.

Olemme sitoutuneet voimakkaasti palvelemaan asiakkaitamme. Jatkuva työntekijöidemme koulutus, eri alojen trendien seuraaminen, investoinnit moderneihin tuotantoratkaisuihin ja -teknologioihin takaavat sen, että pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt ja jatkossa.

Yhteistyöterveisin,

Matti Arpiainen
Hallituksen puheenjohtaja

Kirje puheenjohtajaltamme, Matti Arpiaiselta