Spiraalitiiviste palautuu erinomaisesti. Siksi spiraalitiivisteen käyttö syklisissä olosuhteissa on hyvin perusteltua.

Spiraalitiiviste

Spiraalitiiviste palautuu erinomaisesti. Tämän edun vuoksi spiraalitiivisteen käyttö syklisissä olosuhteissa on hyvin perusteltua.

Tukeva metallinen rakenne varmistaa spiraalitiivisteen korkean paineensietokyvyn. Oikeilla materiaalivalinnoilla saavutetaan ensiluokkainen kemiallinen kestävyys sekä soveltuvuus kylmiin- tai kuumiin kohteisiin.

Voimalaitoksissa ja petrokemianteollisuudessa spiraalitiivisteen käyttö on yleistä. Monet sellutehtaiden keittämöt tiivistetään myös spiraalitiivisteillä.

Spiraalitiivisteitä käytetään korkeampien paineiden ja lämpötilojen laippaliitoksissa kuin levystä leikattuja laippatiivisteitä. Spiraalitiivisteessä tiivisteosa muodostuu metallisesta v:n-muotoisesta spiraalinauhasta sekä pehmeästä tiivisteaineesta.

Usein spiraalitiiviste varustetaan myös ulkopuolisella ohjausrenkaalla sekä sisäpuolen tukirenkaalla. Tarjoamme asiakkaillemme standardien mukaisia spiraalitiivisteitä sekä myös räätälöityjä ratkaisuja – niin mittojen kuin materiaalien osalta.


Tarvitsetko lisää tietoa spiraalitiivisteistä?


Ota yhteyttä

Oikea tiivistevalinta säästää rahaasi

Kohteeseen parhaiten soveltuvan materiaalin valinta voi olla vaikeaa. Me teemme sen sinulle helpoksi.

Tampereen tiivisteteollisuus Oy auttaa sinua valitsemaan kohteeseen oikean ja parhaan tiivisteen. Oikea materiaali- ja tiivistevalinta säästää rahaasi.

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.