Gaskets With Metal Eyelets

Tiivisteet liekkirenkaalla

Liekkirengastiivisteillä on erinomainen paineensietokyky. Tästä syystä se on loistava valinta kohteissa, joissa virtaava väliaine rasittaa tiivisteen perusmateriaaleja.

Liekkirengas lisää lujuutta ja suojaa lämpötilalta, kemikaaleilta ja paineiskuilta, ja siksi sitä käytetään laajalti prosessi- ja petrokemian teollisuudessa.

Meiltä saat täysin sinun tarpeisiisi räätälöidyt tai eri standardien mukaan tehdyt liekkirengastiivisteet.

UKK

Tiivisteet liekkirenkailla

Yleisin materiaali on EN 1.4571 (AISI 316ti). Valmistamme usein liekkirenkaat standardien EN 1.4828 (AISI 309), EN 1.4301 (AISI 304) ja kuparin kanssa.

Sovelluksestasi riippuen, meillä on paljon eri materiaaleja.

Autamme aina sinua valitsemaan käyttöösi parhaiten soveltuvan materiaalin.

Materiaalin paksuus riippuu sovelluksesta.

Yleensä paksuus on 0,15 mm, mutta joissakin tapauksissa liekkirenkaan materiaali voi olla jopa 0,4 mm paksuudeltaan.


On erittäin tärkeää valmistaa liekkirengas ilman hitsausta. Tällä tavalla ei ole kovia alueita, jotka saattavat aiheuttaa pulttikuorman epätasaisen jakautumisen.

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi liekkirengas kannattaa esikompressoida ydinmateriaalin kanssa samalle tasolle.

Liekkirenkaalla varustetun tiivisteen valitsemiseksi on paljon argumentteja. Voimakkaasti virtaava väliaine saattaa aiheuttaa sinulle haasteita. Voimakkaasti virtaava väliaine saattaa nimittäin irroittaa ydinmateriaalista hiukkasia ilman liekkirengasta.

Liekkirengas on hyödyllinen myös sovelluksissa, joissa on nopeasti pyörivä väliaine.

Kuumien pienimolekyylisten kaasujen kanssa, korkealaatuisen ydinmateriaalin ja liekkirenkaan yhdistelmä tekee tehokkaan tiivisteen.

Joissakin sovelluksissa saatat tarvita tiivisteen, jossa tarvitaan korkeaa lämpötilan kestävyyttä ja puhtautta.

Ei unohdeta myöskään paineiskuja; tiiviste, jossa on liekkirengas, on tällöin myös suositeltava vaihtoehto.

Case-esimerkkejä


Voit käyttää tiivisteitä liekkirenkailla monissa eri sovelluksissa. Paremman kuvan saamiseksi olemme koonneet esimerkkejä sellutehtaan, voimalaitoksen ja polttomoottoreiden käyttötapauksista.

TT Gaskets - We supply gaskets for power plants

Voimalaitos

Höyry on melko vaikeasti tiivistettävä väliaine, koska se yhdistyy usein äärimmäisen lämpötilan ja korkean paineen kanssa. Paineiskut ovat usein läsnä, haluaisit niitä tai et.

Jos kaikki pysyy vakaana, normaali grafiittitiiviste ylläpitää vuodotonta tilaa. Tämä ei kuitenkaan ole kovin usein realistista ja siksi hyvin monet voimalaitokset ovat päättäneet parantaa grafiittitiivisteitään sisäisellä liekkirenkailla.

Käytännössä tämä tarkoittaa pidempää elinkaarta tiivisteelle, vähemmän vuotoja ja turvallisempaa työympäristöä.

Tällä edullisella liekkirengas-lisäyksellä perus tiivisteeseen nähden, saat erinomaisen tiivistyskyvyn.

Polttomoottorit

Polttomoottoreissa on paljon eri sovelluksia, joissa tiiviste liekkirenkaalla antaa suuren eron tiiviimmän liitoksen suhteen perus tiivisteeseen nähden.

Aiemmin kun käytettiin materiaaleja jotka ovat sittemmin kielletty, oli helpompi saavuttaa tarvittava tiiveys polttomoottoreissa.

Nykyään ajat ovat muuttuneet ja terveydellemme paremmat materiaalit ovat käytössä. Samaan aikaan myös tiivistämisen vaatimukset ovat kiristyneet.

Polttomoottoreissa pienet vuodot eivät tule kysymykseen. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän tiivisteammattilaisina täytyy olla aina ajan tasalla ja todistaa osaamisemme asiakkaillemme joka päivä. Teemme sen ilomielin.

Polttomoottoreiden suhteen tiivisteet liekkirenkailla ovat monesti olleet avainasemassa asiakkaidemme ongelmien ratkaisemisessa.

Oli kyseessä sitten turbo tai pakokaasujärjestelmä, tiiviste liekkirenkaalla on monesti erittäin tärkeässä roolissa onnistumisellesi.

Korkeisiin lämpötiloihin soveltuvat materiaalit myös parantuvat koko ajan.

Vanhoina päivinä asiakkaamme käyttivät sinkkipäällysteistä vähähiiliterästä, nykyään he taas valitsevat esim. EN 1.4828 (AISI 309) tai jopa erikoiseoksia, kuten Inconel 625 liekkirengasmateriaalikseen.

TT Gaskets – We provide all kinds of gaskets for combustion engines

TT Gaskets - We provide gaskets for pulp and paper mills

Sellutehdas

TT Gaskets aloitti tarjoamaan grafiittitiivisteitä liekkirenkailla selluteollisuuden tarpeisiin jo kauan sitten.

Se oli aikoinaan suuri menestystarina ja vielä parin vuosikymmenenkin jälkeen asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä.

Kaikki alkoi kun kilpailijamme olivat toimittaneet heikkolaatuisia tiivisteitä, jotka aiheuttivat hankaluuksia selluteollisuuden parissa. Meidät kutsuttiin apuun ja siitä saakka heikkolaatuiset tiivisteet on voitu unohtaa asiakkaittemme paperi- ja sellutehtaissa.

Entisaikojen ongelmista asbestia sisältävien tiivisteiden suhteen, huoltopäälliköt ovat ymmärrettävästi edelleenkin huolissaan mahdollisesta asbestista tiivisteissä. Tiivisteidemme suhteen voit kuitenkin olla aina varma, että ne eivät koskaan sisällä asbestia. Ne ovat täysin asbestivapaita.

TT Gaskets on ollut luotettu ja hyväksihavaittu kumppani selluteollisuuden asiakkaillemme jo pitkään.

Yhdessä selluteollisuuden toimijoiden kanssa rakennamme parempaa tulevaisuutta, jossa vuodoille ei ole sijaa.

Paperi- ja sellutehtaissa käytetäänkin nykyään hyvin paljon grafiittitiivisteitä liekkirenkailla.

Ne tiivistävät höyryä, ruuanlaittoprosesseja, haihdutusprosesseja, kuuman öljyn sovelluksia ja paljon muuta.