Itsenäinen perheyritys yrityksesi lisäarvon puolesta

Johtavana pohjoismaisena tiivisteiden valmistajana suunnittelemme, valmistamme ja tarjoamme korkealuokkaisia ja teknisesti tarkkoja tuotteita ja tiivistepalveluita kaikille eri teollisuuden aloille.

Olemme itsenäinen perheomisteinen yhtiö. Kaikki mitä teemme, on suunniteltu parantamaan asiakkaamme arvoketjun tehokkuutta. Olemme toimittaneet ja valmistaneet maailmanluokan tuotteita ja myyneet palveluita kansainvälisille asiakkaille jo vuodesta 1943.

Asiakastyytyväisyys maksimoitu

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassamme Tampereella. Käyttämämme materiaalit tulevat maailman johtavilta materiaalivalmistajilta.

Tuotteitamme viedään ympäri maapalloa. Yli puolet tuotteistamme matkaavat pääosin Pohjois- ja Keski-Eurooppaan, Aasiaan ja Etelä- sekä Pohjois-Amerikkaan.

Koko tuotantoketjumme on suunniteltu asiakastyytyväisyyden maksimoimiseksi. Ymmärrämme isojen asiakkaiden monipuoliset tarpeet, vaatimukset ja korkealuokkaiset standardit.

Valitsemalla Tampereen Tiivisteteollisuus Oy:n kumppaniksi, saat heti käyttöösi hyödyt korkealuokkaisista tuotteista ja palveluistamme.

Tampereen Tiivisteteollisuus Oy. Pohjoismaiden johtava tiivisteiden ja tiivistysratkaisujen tarjoaja

Turvallisuus ja laatu edellä. Aina.

Meiltä saat korkealuokkaiset, tarkkuutta vaativat tiivisteratkaisut tarkkojen vaatimusten mukaisesti.

Kun on kyse tuotteidemme ja palvelumme laadusta, geometrioiden ja mittojen tarkkuudesta tai käyttämiemme materiaalien laadusta, emme tee kompromisseja. Kuuntelemme mitä asiakkaamme haluaa ja toimitamme mitä lupaamme – aina. Toimimme ISO 9001 laatustandardien mukaisesti.

Tampereen Tiivisteteollisuus Oy. Pohjoismaiden johtava tiivisteiden ja tiivistysratkaisujen tarjoaja. Ympäristöystävällisesti.

Puhtaamman ympäristön puolesta

Ympäristöystävällisten materiaali- ja työtapojemme ansiosta, olemme Euroopan parhaita materiaalikäytön optimoinnissa.

Tuotteissamme ei ole asbestia ja toimimme ISO 14001 ympäristösertifikaatin mukaisesti.

Tampereen Tiivisteteollisuus Oy - TT Gaskets. Pohjoismaiden johtava tiivisteiden ja tiivistysratkaisujen tarjoaja

Vakaa, luotettava, nykyaikainen

Luotettavuus lisää kasvua. Ei pelkästään meille, vaan mikä tärkeämpää, asiakkaillemme. Luotettavana kumppanina meillä on AAA-luottoluokitus.

Investoimme pitkän tähtäimen ratkaisuihin. Toimintamme perustuu pitkäkestoisiin suhteisiin materiaalitoimittajien kanssa sekä uusimman tuotantoteknologian käyttöön ja sen jatkuvaan kehittämiseen.

Näihin ja muihin kestäviin periaatteisiin nojaaminen on mahdollistanut yrityksen jatkuvan kasvun sekä kyvyn tuottaa kilpailukykyisiä ja teknisesti edistyneitä ratkaisuja asiakkaillemme.

TT Gaskets lyhyesti

2020

Tähtäämme siihen, että kasvamme johtavasta pohjoismaisesta tiivistevalmistajasta Euroopan johtavaksi itsenäiseksi tiivistetuotteiden ja -palveluiden toimittajaksi. Pyrimme myös olemaan tavoiteltu tuotekehityspartneri asiakkaillemme ympäri maailman.

2018

Lean-johtaminen

5S-johdetusta Lean-johdettuun toimintaan

2017

Fokus palveluissa

Keskittyminen palveluntarjonnan laajentamiseen, kuten muun muassa suunnitteluun ja testaukseen.

2016

Vuoden alihankkija

Meidät valittiin Vuoden alihankkijaksi Suomessa ja avasimme toimipisteen Ruotsiin. Investoimme myös työturvallisuutemme ja työntekijöidemme työhyvinvoinnin lisäämiseksi (OHSAS 18001)

2013

Kolmas sukupolvi

Kolmas sukupolvi aloittaa toiminnan perheyrityksessä ja avaa uusia kansainvälisiä markkinoita.

2010s

Markkinajohtaja

Kasvoimme Pohjoismaiden johtavaksi laippatiivistevalmistajaksi ja laajensimme tuote- ja palveluvalikoimaamme.

2000s

Sijoitukset

Merkittäviä panostuksia tiivistekoulutukseen, henkilökuntaan sekä moderneihin tuotantoteknologioihin.

1990s

Jatkokehitys

Vahva fokus kansainvälisen myynnin kehittämiseen ja tuotantoteknologioiden digitalisaatioon.

1980s

Modernisaatio

Uraauurtavia panostuksia uusiin tuotantoteknologioihin ja keskittyminen tiivistevalikoimaan. Myimme tuolloin yritykseemme kuuluneen mappiliiketoiminnan.

1970s

Toinen sukupolvi

Tehtaan laajennus ja toinen sukupolvi mukaan johtotehtäviin.

1960s

Ulkomaanvienti

Ensimmäiset vientituotteet ja -yhteistyö Suomen ulkopuolelle Ruotsiin ja Hollantiin.

1950s

Kasvu

Sarjayrittäjyys. Tiivisteitä, kansioita, monia eri metallituotteita ja pintakäsittelyjä.

1943

Perustettu

Innovatiivisia tiivisteratkaisuja sodanaikaisen puolustusvoimien tarpeisiin.

Yritysvideo

Tampereen Tiivisteteollisuus Oy. Meillä on sertifikaatit: ISO 9001 (laatu), ISO 14001 (ympäristö) ja 18001 OHSAS (työturvallisuus ja -hyvinvointi). Asiakkaallemme tämä tarkoittaa, että olemme sitoutuneet rakentamaan, kehittämään ja ylläpitämään korkeaa laatu-, kehitys-, ja johtamiskulttuuria yrityksessämme.

Kirje puheenjohtajaltamme

Sertifioitu eduksesi

Meillä on sertifikaatit: ISO 9001 (laatu), ISO 14001 (ympäristö) ja ISO 45001 (työturvallisuus ja -hyvinvointi).

Asiakkaallemme tämä tarkoittaa, että olemme sitoutuneet rakentamaan, kehittämään ja ylläpitämään korkeaa laatu-, kehitys-, ja johtamiskulttuuria yrityksessämme.

Uskomme turvallisemman työympäristön kehittämiseen. Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa palvelua myös työturvallisuuden osalta.

Viimevuosina olemme investoineet laajasti kehittääksemme yrityksemme HSE-palveluita (terveys, turvallisuus, laatu). Meille HSE- ja muut sertifikaatit eivät ole vain mustaa valkoisella, vaan kokonaisvaltainen toimintatapa, jonka mukaan toimimme joka päivä.

Useiden sertifikaattien lisäksi käytämme mm. autoteollisuuden TS16949–sertifikaatin mukaisia prosesseja tehostamassa tuotanto- ja laatutoimintaamme.

PPAP– ja APQP-prosessit ja -dokumentaatiot ovat myös meille ennestään tuttuja ja toimimme mm. osana tanskalaista ja norjalaista avomeriteollisuuden ekosysteemiä. Meillä on myös venäläisten GOST– ja Rostehnadzor-sertifikaatit.

Olemme sitoutuneet voimakkaasti palvelemaan asiakkaitamme. Jatkuva työntekijöidemme koulutus, eri alojen trendien seuraaminen, investoinnit moderneihin tuotantoratkaisuihin ja -teknologioihin takaavat sen, että pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt ja jatkossa.

Yhteistyöterveisin,

Matti Arpiainen
Puheenjohtaja

Hallitus


Tampereen tiivisteteollisuus Oy:n hallitus koostuu toisen ja kolmannen sukupolven perheyrittäjistä sekä teollisuuden ja akateemisen johtamisen ammattilaisista. Johtoryhmän jäsenillä on laaja kokemus ja tietämys erilaisilta teollisuuden ja kaupan aloilta.


Hallituksen jäsenetMatti Arpiainen

Puheenjohtaja ja omistajaAleksi Arpiainen

Toimitusjohtaja ja omistajaKari Neilimo

Entinen SOK:n presidentti, yliopiston professori, MBA-ohjelman johtaja ja hallitusammattilainenEero Tomi

Entinen AGCO Power Oy:n toimitusjohtaja, laaja kokemus tuotannosta myynnin johtotehtäviin moottoriteollisuuden alalta.


Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.