Tampereen Tiivisteteollisuus Oy — Aina palveluksessasi jo vuodesta 1943 asti

Pohjoismaiden johtavana tiivistysratkaisujen tarjoajana olemme suunnitelleet, tehneet ja toteuttaneet korkealuokkaisia teknisesti tarkkoja tuotteita ja tiivistyspalveluita eri teollisuuden aloille maailmanlaajuisesti jo 80 vuotta.

Lue lisää

Maksimoitu asiakastyytyväisyys

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassamme Tampereella. Käyttämämme materiaalit tulevat maailman johtavilta materiaalivalmistajilta.

Tuotteitamme viedään ympäri maapalloa. Yli puolet tuotteistamme matkaavat pääosin Pohjois- ja Keski-Eurooppaan, Aasiaan ja Etelä- sekä Pohjois-Amerikkaan.

Koko tuotantoketjumme on suunniteltu asiakastyytyväisyyden maksimoimiseksi. Ymmärrämme isojen asiakkaiden monipuoliset tarpeet, vaatimukset ja korkealuokkaiset standardit.

Valitsemalla Tampereen Tiivisteteollisuus Oy:n kumppaniksi, saat heti käyttöösi hyödyt korkealuokkaisista tuotteista ja palveluistamme.

Turvallisuus ja laatu edellä. Aina.

Meiltä saat korkealuokkaiset, tarkkuutta vaativat tiivisteratkaisut tarkkojen vaatimusten mukaisesti.

Kun on kyse tuotteidemme ja palvelumme laadusta, geometrioiden ja mittojen tarkkuudesta tai käyttämiemme materiaalien laadusta, emme tee kompromisseja. Kuuntelemme mitä asiakkaamme haluaa ja toimitamme mitä lupaamme – aina. Toimimme ISO 9001 laatustandardien mukaisesti.

Puhtaamman ympäristön puolesta

Ympäristöystävällisten materiaali- ja työtapojemme ansiosta, olemme Euroopan parhaita materiaalikäytön optimoinnissa.

Tuotteissamme ei ole asbestia ja toimimme ISO 14001 ympäristösertifikaatin mukaisesti.

Vakaa, luotettava, nykyaikainen

Luotettavuus lisää kasvua. Ei pelkästään meille, vaan mikä tärkeämpää, asiakkaillemme. Luotettavana kumppanina meillä on AAA-luottoluokitus.

Investoimme pitkän tähtäimen ratkaisuihin. Toimintamme perustuu pitkäkestoisiin suhteisiin materiaalitoimittajien kanssa sekä uusimman tuotantoteknologian käyttöön ja sen jatkuvaan kehittämiseen.

Näihin ja muihin kestäviin periaatteisiin nojaaminen on mahdollistanut yrityksen jatkuvan kasvun sekä kyvyn tuottaa kilpailukykyisiä ja teknisesti edistyneitä ratkaisuja asiakkaillemme.