We can make shims in various materials according to your desired specifications, custom or standard.

Säätölevyt

Säätölevyt eli simmit (käytetään myös termiä shimmit) ovat yleensä palapelin viimeisteleviä osasia, joilla varmistetaan kokoonpanon osien sopivuus toisiinsa. Tehtävämme on varmistaa, että sinulle tehdyt säätölevyt toimivat aina ja vastaavat tarkasti vaatimuksiin.

Valmistamme säätölevyjä erilaisista materiaaleista joko standardimittojen mukaan tai asiakkaalle räätälöityinä. Säätölevyn paksuus voi vaihdella millimetrin sadasosista aina 20 milliin saakka. TT Gasketsin erikoisosaamista ovat erittäin ohuet, 0,05–1,00 millimetrin paksuiset säätölevyt, joiden valmistuksessa pystymme käyttämään laajasti erilaisia materiaalivahvuuksia.

Valmistamme myös useista kerroksista koostuvia, laminoiduista materiaaleista valmistettuja säätölevyjä. Tarvittaessa saat tuotteet valmiina yrityksesi logolla varustetuissa pakkauksissa – sarjoissa tai erikseen. Säätölevyt voidaan valmistaa hiiliteräksestä, ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä, galvanoidusta teräksestä, messingistä tai alumiinista. Laminoidut tuotteet toimitetaan vastaavissa materiaaleissa.

UKK

Säätölevyt

Säätölevyt eli simmit (käytetään myös termiiä shimmit) ovat metallista tai laminoidusta materiaalista valmistettuja kappaleita, joita tarvitaan useimmiten kokoonpanon viimeistelyvaiheessa.

Niiden avulla voidaan säätää rakoja ja välyksiä, joita rakenteissa voi esimerkiksi toleranssien vuoksi olla. Säätölevyjen tärkein tehtävä on varmistaa kokoonpanon osien istuvuus toisiinsa.

Olennaisin asia säätölevyn materiaalin valinnassa ovat rakenteen muut materiaalit.

Jos haluttua materiaalia ei ole saatavissa halutussa paksuudessa tai riittävässä raaka-aineleveydessä, säätölevyt voidaan valmistaa korvaavasta tai laminoidusta materiaalista.

Säätölevyjä hankittaessa on tärkeää tietää, kuinka suuri kappalemäärä levyjä tarvitaan. Lisäksi haluttu raaka-aine ja mahdollisimman tarkat tiedot asennuskohteen toleransseista auttavat hankinnassa.

Käymme aina asiakkaidemme kanssa läpi tilattavien levyjen tärkeimmät ominaisuudet, jotta valmistamamme levyt vastaavat mahdollisimman tarkasti asiakkaan tarvetta.