Selecting the correct packing for the right use is the key—we help you do so.

Punokset

Punostiivisteitä käytetään esimerkiksi keskipako- ja mäntäpumpuissa, venttiileissä, sekoittimissa, myllyissä ja suodattimissa. Punos voi olla geometrialtaan pyöreä tai neliön muotoinen ja alkaen 3mm halkaisijaltaan.

Kerro meille käyttökohteesi väliaine, lämpötila, paine ja pyörimisnopeus. Me autamme sinua valitsemaan juuri tilanteeseen sopivan punosratkaisun

PTFE-, hiili- ja grafiittipunostiivisteet löytyvät suoraan hyllystämme. Muut punostiivisteet toimitamme tilauksesta.

UKK

Punokset

Räätälöimme aina ratkaisumme ja tuotteemme tarpeidesi mukaan, ja autamme asiakkaitamme löytämään oikeat tiivistemateriaalit ja geometriat käyttökohteesta riippumatta. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Oikean punoksen valintaan vaikuttavat käyttökohteen lämpötila, paine, väliaineet sekä pyörimisnopeudet. Näiden tietojen avulla pystymme valitsemaan oikeat materiaalit ja mitat juuri sinun tarpeisiisi.

On tärkeää, että punokset asennetaan käyttökohteeseen huolellisesti. Saat meiltä seikkaperäiset tuotetiedot ja asennusohjeet, jotta tuotteemme palvelee käyttötarkoituksessaan mahdollisimman luotettavasti.

Punoksia käytetään etenkin kaivos- ja prosessiteollisuuden suurissa pumpuissa, joissa punokset ovat kustannustehokas ja vaivattomasti huollettava tiivistysratkaisu.