Metallivaippatiiviste kestää hyvin korkeaa pintapainetta, jonka se myös toimiakseen vaatii. Metallivaippatiiviste muotoutuu hyvin ja sillä on erittäin hyvät ryömynkestävyysominaisuudet. Monesti metallivaippatiivisteet pyritään korvaamaan kampaprofiilitiivisteillä, koska tekniset edut ovat merkittävät.

Metallivaippatiiviste

Metallivaippatiiviste kestää hyvin korkeaa pintapainetta, jonka se myös toimiakseen vaatii. Tiiviste muotoutuu hyvin ja sillä on erittäin hyvät ryömynkestävyysominaisuudet.

Monesti metallivaippatiiviste pyritään korvaamaan kampaprofiilitiivisteellä, koska tekniset edut ovat merkittävät.

Metallivaippatiivisteen runko on pehmeää keraamista kuitua tai grafiittia. Pehmeän rungon päällä on metallikuori, jonka materiaali valitaan käyttöolosuhteiden ja laippapintojen kovuuden perusteella. Useimmiten käytetään kaksoisvaipallista päällystä helpomman käsiteltävyyden ja paremman sisäisen paineen kestävyyden vuoksi.

Valmistamme metallivaippatiivisteitä mm. EN-, ASME- ja GOST-standardien mukaisesti ja asiakkaan piirustusten tai annettujen mittojen mukaan. Tiivisteiden geometriat voivat vaihdella pyöreästä suorakaiteeseen tai ellipsistä ovaaliin.


Tarvitsetko lisätietoa metallivaippatiivisteistä?


Ota yhteyttä

Oikea tiivistevalinta säästää rahaasi

Kohteeseen parhaiten soveltuvan materiaalin valinta voi olla vaikeaa. Me teemme sen sinulle helpoksi.

Tiiviste kuin tiiviste meiltä käyttöösi. Sinulle räätälöitynä tai erilaisien standardien mukaan. TT Gaskets, Tampereen Tiivisteteollisuus Oy

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.