Ystävällinen. Joustava. Luotettava.

Onko panssarivaunua kestävämpää? Aloitimme toimittamalla tiivisteitä panssarivaunujen moottoreihin ja toimintamme perustuu edelleen samaan periksiantamattomaan panssarivaununlujaan asenteeseen. Kun haluat palveluita ja tuotteita joihin voit luottaa myös tosipaikan tullen, tiedät mistä meidät löytää

Tiivisteiden ja tiivisteratkaisujen suunnittelu ja valmistus. Teemme edelleen jatkuvasti kehitystyötä prototyyppien ja olemassa olevien mallien eteen ja innovoimme parantaaksemme entisestään käytössä olevia ratkaisuita.

Suunnittelu

Lämpötila, mekaaninen rasitus, väliaineet, tärinä… Mikään parametri ei ole meille uutta.

Aloitimme 1943 kehittämällä aiemmin Suomessa näkemättömiä tiivisteratkaisuja sotaakäyvän puolustusvoiman tarpeisiin.

Sama intohimo innovaatioiden tekemiseen on edelleen osa DNA:tamme. Tämä on tehnyt meistä luotetun yhteistyökumppanin mm. monille kansainvälisille OEM-asiakkaillemme.

Teemme edelleen jatkuvasti kehitystyötä prototyyppien ja olemassa olevien mallien eteen ja innovoimme parantaaksemme entisestään käytössä olevia ratkaisuita.


Tarvitsetko suunnitteluapua?


Ota yhteyttä
Tiivistekoulutus ja -konsultaatio Parhaat käytännöt saatavillasi Työskenteletkö esimerkiksi asentajana kentällä viimeisimpien käytäntöjen ja turvallisuusmääräysten mukaisesti? Koulutuksessamme käytämme hyödyksi vuosikymmenten kokemusta mm. eri materiaaleista ja käytännöistä.

Tiivistekoulutus ja -konsultaatio

Parhaat käytännöt saatavillasi

Työskenteletkö esimerkiksi asentajana kentällä viimeisimpien käytäntöjen ja turvallisuusmääräysten mukaisesti? Koulutuksessamme käytämme hyödyksi vuosikymmenten kokemusta mm. eri materiaaleista ja käytännöistä.

Kattavan  kokemuspohjan ja koulutuskäytännön avulla pystymme ennakoimaan ja ehkäisemään yleisimmät ongelmat jo koulutusvaiheessa.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttä
Tiivistestandardit Turvallisuus. Kestävä kehitys. Säästöt. Kaikki samassa paketissa. Olemme auttaneet lukuisia kansainvälisiä OEM-asiakkaitamme tiivistestandardien ja -materiaalien kanssa jo vuosia, joskus jopa vuosikymmeniä.

Tiivistestandardit

Turvallisuus. Kestävä kehitys. Säästöt. Kaikki samassa paketissa.

Olemme auttaneet lukuisia kansainvälisiä OEM-asiakkaitamme tiivistestandardien ja -materiaalien kanssa jo vuosia, joskus jopa vuosikymmeniä.

Teemme järjestelmistäsi turvallisempia.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttä
Ei piirustuksia vanhoista tiivisteistä? Ei hätää. Mittalaitteiden avulla pystymme toteuttamaan piirustukset sinulle erittäin tarkasti jopa vaativista ja vanhoista tiivistemalleistasi parhaimmillaan sekunneissa. Viimeistä huutoa olevat mittalaitteemme takaavat ensiluokkaisen tarkkaa laatua käyttöösi.

Uudelleenvalmistus

Ei piirustuksia? Ei hätää.

Mittalaitteiden avulla pystymme toteuttamaan piirustukset sinulle erittäin tarkasti jopa vaativista ja vanhoista tiivistemalleistasi parhaimmillaan sekunneissa. Viimeistä huutoa olevat mittalaitteemme takaavat ensiluokkaisen tarkkaa laatua käyttöösi.

Helpota hankintaprosessiasi ja kevennä insinööriosastosi taakkaa. Me autamme.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttä
Mobiilitehtaamme avulla pystymme toteuttamaan suurimman osan tiivistystarpeistasi suoraan kohteessa, samalla huoltoteknikoittesi tarpeet huomioiden. Mobiilitehtaamme on varustettu viimeisimmillä työkaluilla sekä asiantuntevilla tiivisteteknikoilla ja teknisillä asiantuntijoilla.

Mobiilitiivistetehdas

Mielenrauha taattu

Aika on rahaa. Varsinkin suurten tuotantoseisahdusten sattuessa, esimerkiksi terästehtaissa, paperi- ja sellutehtaissa sekä etenkin öljynjalostamoissa.

Mobiilitehtaamme avulla pystymme toteuttamaan suurimman osan tiivistystarpeistasi suoraan kohteessa, samalla huoltoteknikoittesi tarpeet huomioiden. Mobiilitehtaamme on varustettu viimeisimmillä työkaluilla sekä asiantuntevilla tiivisteteknikoilla ja teknisillä asiantuntijoilla.

Tuotantoseisahduksen korjaamisen jälkeen saat meiltä yhteenvedon huollossa käytetyistä komponenteista. Näin voit paremmin valmistautua tulevaan.


Tarvitsetko lisää tietoa mobiilitehtaastamme?


Ota yhteyttä
Käyttämällä EDI:ä pystymme minimoimaan inhimilliset erehdykset ja maksimoimaan helppokäyttöisen, automatisoidun informaatiokulun. Yritykset joilla on toimintaa monissa eri maantieteellisissä sijainneissa hyötyvät eniten EDI:n käytöstä.

EDI

Helpoksi tehty ostoprosessi

Viimeisten vuosikymmenten aikana olemme käyttäneet ja luoneet useita EDI-yhteyksiä suurimpien asiakkaidemme kanssa. EDI:n avulla pystymme toteuttamaan helppokäyttöisen, automatisoidun tilaus- ja ostoprosessin tilausvahvistuksineen ja lähetysdokumentaatioineen.

Käyttämällä EDI:ä pystymme minimoimaan inhimilliset erehdykset ja maksimoimaan helppokäyttöisen, automatisoidun informaatiokulun. Yritykset joilla on toimintaa monissa eri maantieteellisissä sijainneissa hyötyvät eniten EDI:n käytöstä.


Lisää tietoa?


Ota meihin yhteyttä
EDI. Voimme tarkistaa varastosaldot laitteillamme ja varmistaa, että tavara toimitetaan ajoissa. Näin takaamme, että voit itse keskittyä olennaiseen.

Kanban-palvelut

Optimointi huipussaan

Toimiva varastonhallinta on avaintekijä käyttöpääoman optimoinnissa. Jotta voisimme tehdä työn sinulle helpoksi, olemme luoneet logistiikkapalvelun, jolla voit tarkistaa varastosi tiiviste-, kiinnike- tai eristyskomponenttien varastosaldon sekä suunnitella täydennysvälit ja optimaaliset tilausmäärät.

Voimme tarkistaa varastosaldot laitteillamme ja varmistaa, että tavara toimitetaan ajoissa. Näin takaamme, että voit itse keskittyä olennaiseen.


Tarvitsetko lisää tietoa?


Ota yhteyttä

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.