Meriteollisuus

Huoltovälien ollessa pitkiä, on meriteollisuuden alan tiivisteratkaisujen oltava toimivia ja kestettävä kaikkea, mitä luonto niiltä vaatii.

Lue lisää

Meriteollisuus

Kustannustehokkaiden ratkaisujemme ja ammattitaitoisen suunnittelun ansiosta olemme menestyksekkäästi auttaneet asiakkaitamme eteenpäin tällä alalla jo vuosikymmeniä.

Moottorit, vedenkäsittelyjärjestelmät, LVI, pesurit, pakojärjestelmät, valaistus… Meiltä löytyy sinulle ratkaisu.

Suunnittelupalvelut

Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi meriteollisuuden tiivisteiden suunnitteluun ja tuotekehitykseen. Monipuolinen osaamisemme, materiaalivalikoimamme ja konekantamme varmistaa, että saat meiltä taatusti tarvettasi vastaavan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Olemme nähneet vuosikymmenten varrella meritekniikan kehityksen ja tunnemme erilaisten lämpötilojen, tärinä- ja rasitusolosuhteiden sekä väliaineiden vaatimukset. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme aina valita parhaan tiivistegeometrian ja -materiaalin erilaisiin käyttöympäristöihin.

Lue lisää suunnittelupalveluistamme!


Toimitamme mm. seuraavia tuotteita tälle toimialalle:

Taso- ja laippatiivisteet, kustomoidut tiivisteet, tiivisteet liekkirenkaalla, spiraalitiivisteet, kumimetallitiivisteet, lämpöeristeet, säätölevyt (simmit), tiivistesarjat