Spiraalitiivisteiden valmistus alkoi Tampereella

TT Gasketsin tiivisteiden tuoteperhe laajenee jälleen! Investoimme kahteen koneeseen, joiden ansiosta voimme nyt tarjota tarpeeseen räätälöityjä spiraalitiivisteitä nopealla aikataululla – asiakas voi saada tiivisteen jopa päivässä.

Mittatarkasti kohteen mukaan

Investointi sekä horisontaaliseen että vertikaaliseen koneeseen jatkaa TT Gasketsin määrätietoista työtä tiivisteiden tuotetarjonnan lisäämiseksi. Semiautomaattiset, EU:ssa valmistetut koneet tuovat uusia mahdollisuuksia niin meille kuin asiakkaillemme.

– Meillä on jatkossakin kattava varasto standardikokoisia spiraalitiivisteitä varastossa. Nyt pystymme myös itse tekemään pieniä eriä tiivisteitä asiakkaan piirustuksia, materiaalitoiveita ja standardeja mukaillen, iloitsee tuoteinnovaatiojohtaja Petri Lehtinen.

Uusilla koneilla valmistuu spiraalitiivisteitä pienestä DN15-koosta aina 4000 millimetrin halkaisijaan asti. Tiiviste varustetaan halutessa ulkopuolisella ohjausrenkaalla tai sisäpuolisella tukirenkaalla – tai molemmilla. Laadukkaat tuotteet kestävät äärimmäisiä lämpötiloja, paineita ja kemikaaleja myös kaikista haastavimmissa kohteissa.

Nopea toimitus lyhentää huoltoaikaa

TT Gasketsin spiraalitiivisteitä käytetään niin voimalaitoksissa, sellutehtailla kuin esimerkiksi kemianteollisuudessa. Nyt voimme palvella omalla tuotannolla myös OEM-asiakkaita, kuten moottoritehtaita ja pumppu- tai venttiilivalmistajia. Semimetallitiivisteiden tuoteperhe kattaa aiempien investointien ansiosta myös kampaprofiili- ja metallivaippatiivisteiden valmistuksen.

– Materiaalivalinnoista riippuen saamme uusilta koneilta tuotteita jopa päivässä maailmalle. Kunnossapidon aika lyhenee ja turhat seisakit vähenevät. Lyhyiden välimatkojen ansiosta voimme palvella Suomessa monenlaista teollisuutta. Parhaimmillaan valmis spiraalitiiviste on perillä jo seuraavana päivänä, myyntijohtaja Matti Salo lupaa.

Ympäristöystävällinen valmistustapa

Meillä TT Gasketsilla on syytä iloon: kotimainen työ lisääntyy, logistiikka helpottuu ja tuoteperhe täydentyy. Uudet koneet tukevat myös yrityksemme ympäristöajattelua. Spiraalitiivisteet kääritään ohuesta nauhasta, jolloin materiaalihukka jää minimiin. Valmistusteknisesti turvalliset ja mittatarkat tiivisteet täyttävät vaativammatkin standardit.

– Monipuolinen materiaalivarasto pitää sisällään kirkkaita materiaaleja, kuten AISI 316, AISI 321, AISI 347 tai Monel 400. Tiivistävänä täyteaineena toimii yleensä grafiitti. Oli tarpeesi sitten poikkeuksellisen kokoinen tiiviste nopealla toimituksella tai vaikka parinkymmenen kappaleen erä perustavaraa, ota yhteyttä!