Osaaminen ja toimitusvarmuus luovat kumppanuudelle vakaan pohjan

Me TT Gasketsilla kuuntelemme tarkasti asiakkailta tulevaa palautetta, ja sen vuoksi olemme jatkossa entistä tiiviimmin läsnä Euroopan saksankielisillä markkina-alueilla. Olemme jo saavuttaneet loistavia tuloksia yhdessä keskieurooppalaisten asiakkaidemme kanssa, ja odotamme innolla yhä tiivistyvän yhteistyön tuloksia.

Sana tiiviste juontaa alun perin juurensa merenkulusta ja ranskankielisestä sanasta ’garcette’. Se tarkoitti sidosta, jolla kiinnitettiin käyttämättömät purjeet pitävästi laivassa. Tänä päivänä lähes yhtä tunnettu sana on saksankielinen tiivistettä tarkoittava ’dichtung’. Miksi? Koska Saksa on ollut vuosikymmenien ajan tärkeä maa tiivisteiden kehityksessä, ja monet materiaalien valmistajista sekä ratkaisutoimittajista tulevat sieltä.

Viime vuosina Saksassa on suunniteltu useita kone- ja laiteuutuuksia, jotka käyttävät monipuolisesti erilaisia energialähteitä ja pyrkivät entistä parempiin hyötysuhteisiin sekä kestävän kehityksen mukaiseen elinkaareen. Näihin liittyen jotain Saksasta on kuitenkin puuttunut. Mitä muka?

No, tiivisteratkaisujen ideointiin on tarvittu joustavaa ja osaavaa kumppania. TT Gaskets on ollut tällaisiin tarpeisiin oiva täsmävalinta. Meille TT Gasketsilla Saksa on aina ollut yksi 50 tärkeimmästä vientimaasta, joihin toimitamme ratkaisujamme ja tiivistesuunnitteluamme. Tällä hetkellä Saksa on yksi nopeimmin kasvavista markkinoistamme, ja osaamisellemme sekä yhteistyöllemme on siellä jatkuvasti enemmän kysyntää.

Olemme tiivisteratkaisuillamme onnistuneet vähentämään asiakkaidemme takuukustannuksia, parantamaan tiivisteiden saatavuutta ja nostamaan näiden laatutasoa. Uudet asiakkaamme ovat olleet positiivisesti yllättäneitä siitä, kuinka nopeasti prototyyppien ja tuotekehityksen kanssa on päästy eteenpäin verrattuna aiempaan. Kuukausien kehityshankkeet ovat lyhentyneet viikkoihin, ja ensimmäiset mallikappaleet ovat olleet saatavilla samalla, kun suunnitelmat ovat valmistuneet. Aika on rahaa, eikä sitä ole hukattavaksi.

David vahvistaa asiakaspalveluamme saksankielisillä markkinoilla

Meille on tullut enenevässä määrin pyyntöjä jatkuvasta läsnäolosta saksankielisessä Euroopassa. Tämän pohjalta linjasimme 2022 syksyllä päivitetyssä strategiassamme, että Saksa on yksi strategisista painopisteistämme.

Jotta voimme vastata entistä paremmin asiakkaidemme toiveisiin, palkkasimme Müncheniin todellisen teollisen hankinnan ja strategisen kumppanoitumisen ammattilaisen David Lindgrenin. Davidilla on pitkä kokemus arvostetuista saksalaisista teollisuusyrityksistä, ja hän vahvistaa entisestään asiakasymmärrystämme. Hän tuo jatkuvasti asiakkaidemme äänen kuuluville niin operatiivisiin kuin strategisiin keskusteluihin.

Olkaa matalalla kynnyksellä yhteydessä Davidiin, niin kehitetään teidänkin tiivisteratkaisuistanne tulevaisuuskestäviä.

TT Gasketsin toimitustarkkuus jopa 94–99 %

Erinomaiset ratkaisut eivät toki yksin riitä, vaan niitä pitää saada jatkuvasti laadukkaasti ja oikea-aikaisesti. Olenkin erittäin iloinen saadessani kertoa, että olemme vuoden 2023 tammi–helmikuussa toimittaneet tuotteet pääasiakkaillemme 98–99 % toimitustarkkuudella ja kaikille noin 1000 asiakkaallemme 94 % toimitustarkkuudella.

Iso kiitos asiakkaillemme luottamuksesta, toimittajillemme erinomaisesta yhteistyöstä sekä henkilöstöllemme jatkuvasti halusta kehittyä ja ilostuttaa asiakkaitamme!

Lisätietoja ajankohtaisista tiivisteasioista saat nettisivuiltamme ja LinkedInistä. Hyvää alkanutta kevättä ja tuulta purjeisiin kehitystöiden pariin!

Mit freundlichen Grüßen,
Aleksi

Aleksi Arpiainen on TT Gasketsin toimitusjohtaja kolmannessa polvessa. Hänen mukaansa perheyrityksen menestystä ruokkivat jatkuva kehittyminen ja innovatiivisuus. Blogissa Aleksi valottaa ajatuksiaan siitä, mihin tiivisteiden maailma on menossa.