TT Gaskets investoi saksankieliseen markkinaan – David Lindgren täydentää myyntitiimiämme

Olemme iloisia saadessamme toivottaa David Lindgrenin tervetulleeksi TT Gaskets -perheeseen! Avainasiakaspäällikkönä David on mukana viemässä tuotteitamme ja palveluitamme saksankielisille markkina-alueille Keski-Euroopassa.

David Lindgren

Viiden Sveitsissä viettämänsä vuoden jälkeen David asuu nyt jälleen kotiseudullaan Münchenissä. Hänellä on pitkä ja monipuolinen työhistoria hankkijana muun muassa hyötyajoneuvojen, autoteollisuuden ja mäntäkompressorien parissa.

Davidin loistava vaikutelma TT Gasketsista asiakkaan roolissa toimi lähtökohtana keskusteluille toimitusjohtaja Aleksi Arpiaisen kanssa, kun uuden ammatillisen haasteen löytäminen tuli hänelle ajankohtaiseksi.

“TT Gaskets on kansainvälisen tason pioneeri tiivistealalla. Innovatiivinen ajattelu, edistykselliset tiivistysratkaisut ja maailmanluokan tuotantotilat tekivät minuun vaikutuksen jo aiemmin. TT Gaskets erottuu kilpailijoista etenkin tuotekehityksen, räätälöityjen ratkaisujen sekä monipuolisten palvelujensa ansiosta. Vastuullisuus– ja kiertotalouskäytännöt ovat täällä myös aivan omaa luokkaansa”, David listaa.

Nykyisten asiakkaidemme palvelemisen ohella David on lisäksi vastuussa uusien kumppanuuksien solmimisesta saksankielisillä markkinoilla.

Motivoitunut tiimi yhteisellä asialla

Vuodenvaihteessa työt aloittanut David on viettänyt suurimman osan tammikuusta Tampereella tutustuen uusiin kollegoihinsa ja tiivistealan erityispiirteisiin. Hän uskoo, että TT Gasketsin ratkaisuilla ja suomalaisella laadulla on kosolti markkinapotentiaalia Saksassa ja sen naapurimaissa.

“TT Gaskets on perheyritys sanan parhaassa merkityksessä. Täällä työskentelee liuta erittäin motivoituneita nuoria ammattilaisia, jotka haluavat yhdessä varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. On ollut hienoa olla heidän opissaan ja syventyä eri tiivistemateriaaleihin sekä valmistustapoihimme”, David kertoo.

David on vieraillut Suomessa säännöllisesti vuodesta 2006, ja hänellä on erityinen side maahamme.

”Pidän erityisesti Suomen luonnosta ja tuntureista, sillä ne muistuttavat minua Alpeista. Rakastan hiihtolajeja ja maastopyöräilyä. Vien aina suomalaisia herkkuja ja erikoisuuksia saksalaisille ystävilleni ja sukulaisille. Suomi on minulle kuin toinen koti!”