Tapaa TT Gaskets Alihankintamessujen Virtual tapahtumassa joulukuussa 2020

Pandemiasta johtuen Alihankintamessut pidetään tänä vuonna virtuaalisesti 8–10 joulukuuta.

TT Gaskets osallistuu verkossa järjestettävään virtuaalisiin Alihankintamessuihin ja voitkin sopia tapaamisen kanssamme messuille mistä päin maailmaa tahansa.

Tästä sisään messuille: alihankintavirtual.fi.

Lue lisää

Miten virtuaaliset Alihankintamessut toimivat?

Virtuaaliset Alihankintamessut järjestetään verkossa 8-10 joulukuuta.

Messut avautuvat aamulla klo. 08.00 tiistaina 8.12. ja sulkeutuvat keskiyöllä, torstaina 10.12.

Messuilla on ”Network Corner”, jossa voit verkostoitua ja ”tavata” ihmisiä. Alihankintamessujen Network Corner verkostoituminen tapahtuu käytännössä Brellan avulla, joka on virtuaalinen tapahtuma-alusta verkossa. Osallistuaksesi, sinun täytyy loggautua Brellaan sisään.

Lisätietoja käytännön asioista tulossa lisää myöhemmin Alihankintamessujen niistä tiedottaessa.

Lue lisää Alihankintamessuista täältä


En halua käyttää Brellaa, voinko silti sopia tapaamisen kanssanne?

Kyllä, ehdottomasti.

Olemme tehneet oman lomakkeen alle, jota käyttämällä voit sopia tapaamisen kanssamme.

Täytä vain tietosi ja me palaamme sinulle varmistaen tapaamisen. Tapaamiseen voimme käyttää erilaisia alustoja kuten esim. Teamsia tai muuta mahdollisesti käytössäsi olevaa työkalua.

Sovi tapaaminen


Alihankinta Virtual - Subcontracting Fair


Esimerkkejä palveluistamme joista voit kuulla enemmän tapaamisessamme

TTG Smart Gasket – älytiivistejärjestelmä

Aiheuttaako prosessin uudelleenkäynnistäminen huollon jälkeen unettomia öitä? Mietityttääkö, että kaikki on varmasti mennyt suunnitelmien mukaan?

Enää sinun ei tarvitse arvailla onko oikea tiiviste oikeassa paikassa oikein asennettuna. TTG Smart Gasket mahdollistaa tiivisteen varman etätunnistamisen myös laippojen välistä, ilman taskulamppua.

Tunnisteiden avulla voit lisäksi seurata tiivisteiden varastosaldoa reaaliajassa. Lähitulevaisuudessa nerokkaan anturirakenteen avulla varmistat tiivisteen onnistuneen asennuksen.

Tulevaisuudessa voit myös seurata tiivisteiden kuntoa jatkuvasti IoG:n (Internet of Gaskets) avulla.

TTG Smart Tracking

Onko varaosamyynti tärkeä osa liiketoimintaanne? Huolettaako nimissänne liikkuvat väärennetyt osat tai haluaisitteko varmistua tuotteidenne päätyvän oikeisiin käsiin?

TTG Smart Tracking –palvelun avulla voit varmistaa varaosienne aitouden ja seurata niiden sijaintia maailmanlaajuisesti. Varaosapakkauksissa olevan yksilöllisen tunnisteen perusteella myös asiakkaanne varmistuu varaosan aitoudesta. Tunnisteesta aukeavaan verkkosivuun on helppo lisätä tuotteeseen liittyviä lisätietoja, kuten asennusohjeita tai yhteystietoja lisätilauksia varten.

Fast Track -palvelu – tarvittavat tuotteet käyttöösi nopeasti

Ei enää turhaa odottelua — Fast Track -palvelumme avulla pystymme valmistamaan ja lähettämään valmiit tuotteet sinulle 24 tunnin kuluessa tilausvahvistuksesta.

        

Laippaliitosasentajan pätevöintikoulutus

Sinun tai työntekijöidesi on nyt mahdollista suorittaa EN 1591-4 standardin mukainen koulutus ja todistaa pätevyytesi tiiviiden liitosten asentamisesta Euroopan alueella.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen kanssa.

Täytä lomake ja sovi tapaaminen kanssamme: