Tiivistemateriaalivalintaa helpottava uusi työkalu lanseerataan Alihankintamessuilla

Työnimellä TTG Material Tool kulkeva työkalu on testausta vaille valmiina pilotointiin. TT Gaskets esittelee tiivistematerivalintaan tarkoitettua työkalua syksyn 2021 Alihankintamessuilla.

TTG Material Tool on luotu helpottamaan tiivistemateriaalivalintaa tarjoamalla vastauksia silloinkin, kun TT Gasketsin myyjät eivät ole tavoitettavissa. Uusi työkalu on ensimmäinen askel kohti verkkokauppa-tyyppistä ajattelua.

– Ideana on auttaa tiivisteiden materiaalivalinnassa internetin välityksellä, jolloin asiakas saa vastauksen silloin, kun hän sitä tarvitsee, prosessin olosuhteet ja väliaine huomioiden. Työkalun toimintaperiaatetta ja ulkoasua esiteltiin elokuun lopussa pilottiasiakkaalle, joka aloittaa käytön heti, kun ongelmakohdat saadaan selätettyä, kertoo Smart Engineer Jaakko Niukkala.

Nopea tuotevalinta internetin välityksellä

Kirjasto kattaa tällä hetkellä pilottiasiakkaan käytössä olevat materiaalit ja varastotuotteet, mutta työkalu on tarkoitus ottaa laajemmin käyttöön sekä sisäisesti, että ulkoisesti mahdollisimman pian. Jatkossa työkalu voi esimerkiksi suoraan tarjota soveltuvaa tuotetta valikoimasta, kun käyttökohteeseen liittyviä teknisiä tietoja lisätään.

– TTG Material Tool nopeuttaa myös omaa materiaalivalintaamme, kun kaikkea ei tarvitse selata järjestelmän ja datalehtien kautta, vaan tieto on saatavissa visuaalisessa muodossa nopeasti. Se on tulevaisuudessa myös matalan kynnyksen yhteydenottokanava myyjiin, sillä se kysyy oikeat kysymykset ennen yhteydenottoa, eikä kaikkea tarvitse aloittaa puhtaalta pöydältä.

Tervetuloa Alihankintamessuille kuulemaan lisää!