TT Gaskets on mukana syksyn Alihankinta-messuilla – tervetuloa!

Alihankinta-messut järjestetään pandemiatilanteen niin salliessa 21.–23.9.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kohdataan pitkästä aikaa kasvokkain ja vaihdetaan kuulumisia!

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä kattavan läpileikkauksen alan näkymistä. TT Gaskets esittelee uusia kehityshankkeitaan materiaalivalintatyökalusta aina aurinkovoimalaan.

TT Gasketsin kantavana teemana messuilla on vastuullisuus ja siihen liittyvät älykkäät ratkaisut. Maailman ensimmäiset aurinkosähköllä tuotetut tiivisteet valmistuivat tehtaallamme Tampereella, ja innovoimme älykkäitä tiivisteratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin. Esimerkiksi TTG Smart Gasket on tiivisteiden tunnistamiseen, monitorointiin ja mittaamiseen liittyvä palvelu ja TTG Smart Tracking ehkäisee väärennöksiä varaosien jäljityksen avulla.

Tervetuloa messuille kuulemaan lisää – nähdään osastolla A1103!