Fast Track -palvelu – Räätälöityjä tiivisteitä 24 tunnissa

Ensiluokkainen ja todella nopea Fast Track -palvelu soveltuu kiireellisiin tiivistetarpeisiin. Tilauksesi lähetetään matkaan Tampereen tehtaaltamme 24 tunnin sisällä tilauksesi vahvistamisesta.

Silloin kun aika on rahaa, ja varaosan rooli on tuotannossa kriittinen, tarvitaan nopeita liikkeitä. TT Gaskets toteuttaa muutaman kappaleen tilaukset metalleja lukuun ottamatta lähes mistä materiaalista hyvänsä. Lähetä tilaus, odota sen vahvistamista ja me hoidamme loput.

– Normaalisti toimitusaikamme on noin 2–3 viikkoa tilauksesta, mutta Fast Track -palvelua käyttämällä tuote menee ohituskaistalle ja läpimenoaika lyhenee alle 24 tuntiin. Suuria tilauseriä Fast Trackin kautta ei ole tarkoituksenmukaista toteuttaa, vaan tarkoitus on palvella kiireellisiä tarpeita, kertoo Smart Engineer Jaakko Niukkala.

Ohituskaista nopeaan toimitukseen

Fast Track -palvelu on tarkoitettu pehmeistä materiaaleista valmistettuihin tasotuotteisiin. Koneistettuja tai muita useita työvaiheita sisältäviä tuotteita varten tarvitaan useimmiten pidempi valmistusaika. Tuotteet valmistetaan leikkaamalla, minkä jälkeen laadunvalvonta tarkistaa räätälöidyn tuotteen ennen sen pakkaamista ja lähettämistä.

– Fast Track -palvelu on hinnoiteltu erikseen, eli asiakkaan osto-osastolle tuttu kappalehinta koskee vain normaaleja arjen tilauksia. Tarkoituksena on helpottaa molempien osapuolten toimintaa pikatilauksissa. Kun tilaus menee suoraan Fast Track -palveluun, siitä ei tarvitse erikseen sopia ja kappaleet saadaan nopeammin matkaan, Niukkala tarkentaa.

Tarvitsetko tiivisteitä nopeasti? Katso helpot stepit ja tee tilaus!

Fast Track ja muut palvelut esillä myös 2021 Alihankintamessuilla – lue lisää!