TT Gaskets selvitti tiensä kolmen parhaan joukkoon Kultainen nuija -kisassa

Kuva: Hallituspartnerit

TT Gasketsin taipale Kultainen nuija -kisassa huipentui hienosti sijoittumalla kolmen parhaan joukkoon.

Hallituspartnerit ry palkitsee vuosittain suomalaisen pk-yrityksen hyvistä hallitusteoista. Kisa tekee näkyväksi Suomen pk-yritysten hallitusten ja riippumattomien hallitusjäsenten tärkeää työtä ja roolia yritysten menestymisessä.

Kovatasoinen kisa huipentui Tampereella 1.11. järjestettyyn Hallituspaikka-tapahtumaan. Finalistikolmikko koostui vahvoista toimijoista, jotka ovat yltäneet omilla aloillaan merkittäviin saavutuksiin onnistuneen hallitustyön avulla.

– Kisa oli opettavainen ja hieno matka hallitustyömme eri vaiheisiin ja sen historiaan. Ammensimme kisasta oppeja hallitustyömme kehittämiseen tulevaisuudessa, kuvailee TT Gasketsin toimitusjohtaja Aleksi Arpiainen.

Hän korostaa myös johtoryhmän ja koko yhtiön henkilökunnan välisen suhteen merkitystä.

Riippumattomien hallitusjäsenten rooli on TT Gasketsilla sekä muissa menestyvissä perhe- ja pk-yrityksissä keskeisessä roolissa, kun yritykset kehittyvät ja aika ajoin jopa keksivät itsensä uudelleen. Hallitustyöllä on keskeinen rooli myös yhtiöiden sukupolvenvaihdos- ja omistajuusjärjestelyissä sekä kansainvälistymisessä ja yhteistyökumppanien rakentamisessa.

– Meillä hallitus ja johtoryhmä sparrailevat toisiaan hienosti. Tavoitteemme on hallitustyötä kehittäessämme mahdollistaa hallituksen advisor-rooleja jatkossakin. Tulemme myös kehittämään hallitustyön monimuotoisuutta, mikä tuo lisäarvoa johtoryhmän työhön.