TT Gasketsin ja Joensuun Mailan yhteistyö jatkuu

TT Gasketsin ja JoMan hienosti sujunut yhteistyö saa jatkoa myös tulevalla kaudella. Pelaamme yhteen ja viilaamme pelitaitojamme joukkueena myös TT Gasketsilla, joten joukkuelajin tukeminen on meille luonteva tapa harjoittaa yritysvastuuta. Tuotantopäälikkö Teemu Piipponen haluaa kannustaa yrityksiä lähtemään rohkeammin mukaan urheilijoiden tukemiseen.

”Tuemme mielellämme urheilijoita taloudellisesti, jotta he voivat keskittyä täysillä lajiharjoitteluun ja peleihin edes osan vuodesta. Tuen vaikuttavuus on selkeästi osoitettavissa.”

Kulunut kausi oli tasaväkisempi kuin koskaan ja tiukat pelit osoittivat, että altavastaajat voivat yllättää. TT Gasketsilla kummipelaajan menestystä ja JoMan edesottamuksia seurattiin mielenkiinnolla. Jännittävä kausi pysyi mielekkäänä loppuun asti sekä katsojille että pelaajille. JoMa lähtee ensi kauden mitalijahtiin entistä nälkäisempänä ja valmistautuminen ensi vuoteen on jo alkanut.

Joensuun mailan kummipelaaja Ville Väliaho kiittää TT Gasketsia saamastaan tärkeästä tuesta ja lähettää terveiset Tampereelle:

”Pesis on nyt nostanut kovasti päätään ja lajin seuraajien määrä on kasvanut. Myös siellä Tampereella sekä miehet että naiset ovat pärjänneet hienosti. Toivotaan, että pesäpallo levittäytyy vielä suuremmalle yleisölle ja saamme kaikki nauttia tästä hienosta lajista!”