TT Gasketsin kampaprofiilitiivisteet testattu EN 13555 -standardin mukaisesti

Saksalainen akkreditoitu testauslaboratorio AMTEC on testannut kampaprofiilitiivisteemme EN 13555 -standardin mukaisiksi laajassa testauksessa. Testausarvot olivat hyvää tasoa ja tuotteet toimivat mittauksissa odotetusti.

Testin tulokset auttavat asiakkaitamme vertailemaan tiivisteiden ominaisuuksia yhdenvertaisesti ja valitsemaan käyttökohteeseensa sopivimman.

”EN 13555 -standardi on maailmanlaajuisesti tunnettu. Tulosten avulla voimme osoittaa ylittävämme prosessiteollisuuden asettamat raja-arvot ja varmistaa, että kampaprofiilitiivisteemme ovat toimintavarmoja turvallisuusmääräysten edellyttämällä tasolla”, kertoo Smart Product Specialist Jaakko Niukkala.

Tiivisteet koviin olosuhteisiin

Kampaprofiilitiivisteet soveltuvat vaativiin olosuhteisiin, kuten prosessiteollisuuden ja moottoriteollisuuden sovelluksiin. Valmistamme näitä korkeita lämpötiloja ja paineita kestäviä tiivisteitä myös räätälöityjen kokojen ja geometrioiden mukaisesti.

TT Gasketsilla tuotekehitys jatkuu edelleen.

”Testauksen tulokset ilmaisevat, että täytämme tietyt vaatimukset, mutta emme tyydy tuotekehityksessä siihen. Haluamme jatkuvasti parantaa omaa toimintaamme ja kehittää ratkaisuja asiakkaidemme haastavimpiinkin tarpeisiin”, Niukkala summaa.

Tutustu kampaprofiilitiivisteisiin