TT Gaskets on solminut yhteistyösopimuksen Joensuun Mailan kanssa

TT Gasketsin toiminnan laajennuttua Pohjois-Karjalaan olemme tehneet yhteistyösopimuksen alueen urheiluelämän kultakypärän Joensuun Mailan kanssa. TT Gasketsin myyntitiimi vahvistui helmikuussa uudella avainasiakaspäälliköllä Markku Jormanaisella, joka ottaa Joensuun etäkonttorillaan koppia tukkukaupan lisäksi kotimaan asiakkuuksista ja huolehtii, että pallo pysyy kentällä.

Haluamme tukea suomalaista seuratoimintaa, joka toiminnassaan jakaa saman arvopohjan: jatkuvuuden, osaamisen, vastuullisuuden ja positiivisuuden sekä tasa-arvon. Nämä arvot löytyvät kaikkien JoMan seuratoimijoiden menestyksen taustalta.

Organisaatioina meitä yhdistävät myös yhdenvertaisuus ja urapolkujen tarjoaminen. JoMan tavoitteena on luoda seuran jokaiselle 250 juniorille oma polku pääsarjaan nousemiseksi askel askeleelta. Tavoite pätee yhdenvertaisesti kaikkiin junioripelaajiin.

”JoMalla on riveissään paljon junioreita, joista saadaan uusia tulevaisuuden tähtiä. JoMa on mestaruuksista taisteleva joukkue, joten tietenkin odotamme myös mitaleita ja tähtisadetta”, tuotantopäällikkö Teemu Piipponen kertoo.

Kerromme yhteistyöstä kevään mittaan lisää, sitä odotellessa seuraa JoMan tiukkoja otteita Nelosen Ruutu -palvelusta!