TT Gaskets onnittelee Ilvestä upeasta Liiga-pronssista!

Olemme tehneet Ilveksen kanssa yhteistä matkaa jo vuosikymmeniä erilaisen yhteistyön merkeissä. On ollut hienoa havaita, kuinka monet asiat yhdistävät TT Gasketsia ja Ilvestä: molempien tarinoita rakennetaan pitkäjänteisesti, ammattimaisesti, innovatiivisesti ja rohkeasti, aina asiakas keskiössä.

Jatkamme yhteistyötämme ilolla myös sponsoroinnin saralla: tulevalla kaudella TT Gaskets näkyy erityisesti nimikkopelaajaamme Les Lancasterin peliasussa. Runkosarjassa puolustajien pistepörssin voittanut Wisconsinin superpakki onkin jo pelannut tiensä sekä Ilves-perheen että meidän sydämiimme, ja nyt näkymät sekä odotukset ovat entistäkin korkeammalla. Les is more!

TT Gasketsille Les ja Ilves välittävät hienosti älykkäiden tiivisteratkaisujen ja turvallisemman teollisuuden viestiä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin Pohjois-Amerikassa ja CHL-liigassa Euroopassa. Kiitämme Ilvestä hienoista elämyksistä ja taiteellisesta jääkiekosta, jatkukoon yhteistyö ilolla tulevallakin kaudella!