Jälkikäsittely varmistaa tiivisteille pitkän käyttöiän

Oletko koskaan miettinyt, mitä tiivisteille tapahtuu leikkauksen jälkeen?

Jälkikäsittelyllä varmistetaan, että tiivisteemme täyttävät kaikki asiakkaiden vaatimukset ja kestävät käytössä mahdollisimman pitkään. Jälkikäsittelytoimenpiteet riippuvat leikkuutavasta ja materiaalista. Läpimenoajan minimointi ei ole aina paras vaihtoehto, sillä monien raaka-aineiden on saatava kuivua rauhassa ennen seuraavaa jälkikäsittelyvaihetta.

Tiivisteen ominaisuuksia voidaan muokata lisäksi esimerkiksi koneistamalla tai silikonoimalla. Jokainen tuote tarkistetaan naarmujen ja muiden mahdollisten poikkeavuuksien varalta ja tuotteet pakataan tuotemäärän ja laatutason varmistamisen jälkeen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Valmistamme viikoittain noin 200 uutta tuotetta ja ensimmäisen toimituksen onnistuminen on meille poikkeuksellisen tärkeää, sillä seuraavat tuotantoerät valmistetaan ensimmäisen erän tuotantoparametreillä, ohjeistuksilla ja tarkistuksilla. Tästä syystä uudet tuotteet kulkevat aina ennen toimitusta erillisen laadunvalvontaprosessin läpi.