Markku Jormanainen vahvistaa myyntitiimiä – ”Tuotekehitys on TT Gasketsilla omalla tasollaan”

TT Gasketsin myyntitiimi vahvistui jälleen, kun teollisen kaupan konkari Markku Jormanainen aloitti avainasiakaspäällikön roolissa helmikuussa. Markku on toiminut muun muassa paineilma- ja hitsaustuotteiden sekä tiivisteiden suora- ja jälleenmyynnin parissa yli 30 vuoden ajan.

”Olen tehnyt teollista myyntiä vuodesta 1993, ja sanoisin, että TT Gaskets on eräänlainen työurani kruunu. Tämä on todella mahtava talo, jossa tuotekehitys ja vihreä ajattelu ovat aivan omalla tasollaan.”

Markku keskittyy TT Gasketsilla tiivistetuotteiden tukkukauppaan ja prosessiteollisuuden asiakkaisiin kotimaan markkinoilla. Perinteikkään perheyrityksen kulttuuri teki vaikutuksen heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

”Oloni on ollut äärimmäisen tervetullut, ja perehdytys on täällä harvinaisen perusteellista. Porukka pelaa hyvin yhteen ja ilmapiiri on rennon tuttavallinen.”

Joensuulaisen Markun vapaa-aika kuluu erilaisten luonto- ja urheiluharrastusten parissa.

”Minulla on niin paljon harrastuksia, ettei kaikille tunnu millään riittävän aikaa. Luonnossa liikkuminen on kuitenkin ykkösjuttu”, Markku summaa.