TT Gaskets voitti Innio Supplier Awards 2022 -palkinnon

TT Gaskets voitti Innio Supplier Awards -palkinnon Innion vuosittaisessa Supplier Day -tapahtumassa 14. lokakuuta 2022.

Itävaltalainen Innio on bio- ja maakaasupohjaisten sekä vetypohjaisten energiatuotannon ratkaisujen ja palvelujen markkinajohtaja. Tämänvuotisen Innio Supplier Day -tapahtuman teema oli Together for a sustainable future. Palkintokategorioita oli yhteensä kuusi, ja TT Gaskets voitti palkinnon Commercial Success -kategoriassa.

Ratkaisukeskeinen yhteistyö siivittää älykästä tuotekehitystä

TT Gasketsin ja Innion yhteistyö on jatkunut liki 10 vuotta, ja olemme työskennelleet erittäin tiiviisti heidän Waukesha-kaasumoottoreidensa parissa kuluneena vuonna. Läheinen tiimityö ja kumppanuus tuottivat tiivisteratkaisun, joka yhdistelee modernia suunnittelua sekä korkealaatuisia materiaaleja tehden tiivisteen asennuksesta ja kohdistuksesta huomattavasti helpompaa Innion kokoonpanohenkilökunnalle.

– TT Gaskets on auttanut Waukeshaa ratkaisemaan monta pulmaa ja purkamaan heidän tilausjonoaan. Lisäksi he ovat olleet tärkeä tuki turvallisuus- ja takuuasioissa. Näistä syistä TT Gasketsista on tullut yksi Waukeshan avaintoimittajista. Yhteistyön hedelmiä voi hyvällä syyllä kutsua todelliseksi kaupalliseksi menestykseksi etenkin näinä haastavina aikoina. Haasteisiin tarttuminen ja ripeä ongelmanratkaisu tuottavat arvoa sekä Inniolle että TT Gasketsille, Inniolta kommentoidaan.

– Tämä on malliesimerkki siitä, mitä avoimella, joustavalla ja ratkaisukeskeisellä yhteistyöllä voidaan saavuttaa. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana Innion tuotekehityksessä toiminnallisilla ja älykkäillä tiivisteratkaisuillamme, TT Gasketsin myyntipäällikkö Jason Thomas ja liiketoimintajohtaja Petri Lehtinen kertovat.

Toivomme pitkää tulevaisuutta erinomaiselle yhteistyölle. Iso kiitos Inniolle koko TT Gaskets -väeltä!