Würth Svenska AB on TT Gasketsin uusi kumppani Ruotsissa

TT Gaskets on solminut yhteistyösopimuksen Würth Svenska AB:n kanssa. Würth toimii jatkossa TT Gaskets -tuotteiden virallisena jakelijana, ja toimittaa vakiotiivisteitämme sekä asiakaskohtaisia tiivisteratkaisuja teollisuuden tarpeisiin Ruotsissa.

TT Gasketsin ja Würth Svenska AB:n edustajat tapasivat kesäkuun alussa Göteborgissa Underhåll-messuilla.

”Würthin tunnuslause Glada kunder tillsammans sopii hyvin TT Gasketsin missioon ilostuttaa asiakkaitamme ja kehittää tiivisteratkaisuja yhdessä heidän kanssaan. Uskon, että kumppanuuden avulla pystymme yhdessä tarjoamaan entistäkin parempaa palvelua, joka vastaa tulevaisuuden teollisuuden vaatimuksiin”, TT Gasketsin myyntijohtaja Matti Salo kertoo.

Vuonna 1967 perustettu Würth Svenska AB on 37 toimipisteellään yksi Ruotsin johtavista tarvikkeiden, työkalujen ja koneiden B2B-toimittajista rakennus-, auto- ja konepajateollisuudelle. Odotamme innolla monipuolista yhteistyötä ja uusia asiakaskohtaamisia!