TT Gaskets haastaa startupit kehittämään tuotteitaan

Demobooster Tampere on konsepti, jossa uutta tuotetta kehittävä yritys esittää haasteen ja saa startupeilta ratkaisuvaihtoehtoja. TT Gaskets haastaa seudun startupit ja teknologiayritykset parantamaan palvelua, joka tukee maailmanlaajuista tiivistekauppaa.

Demobooster Tampere 2021

TTG Smart Tracking -palvelun avulla asiakas pystyy varmistamaan varaosien aitouden ja seuraamaan niiden sijaintia. Palvelu on testattu ja se toimii globaalisti.

– Nyt olemme vaiheessa, jossa tieto seurantapalvelustamme pitäisi saada leviämään asiakkaillemme, ja kehittää siihen sopiva bisnesmalli. Lähdimme mukaan Demobooster Tampereeseen etsimään rohkeita ideoita tunnettuuden lisäämiseksi, kertoo Smart Engineer Jaakko Niukkala.

Demobooster Tampere 2021

Tampereen seudulla sijaitsevilla startup- ja teknologiayrityksillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä esittelemään osaamistaan ja toteuttamaan TT Gasketsille räätälöimänsä ratkaisun käytännössä.

Demobooster Tampereen järjestävät DIMECC ja Business Tampere. Ohjelma huipentuu tammikuussa järjestettävään DemoDay-tapahtumaan, jossa innovaatiohaasteen esittäjät saavat startupeilta ratkaisuvaihtoehtoja. Haastaja, tässä tapauksessa TT Gaskets, jatkaa yhteistyötä näistä toteuttamiskelpoisimman kanssa.

Lue lisää ja osallistu kilpailuun!