Koneistamon työnjohtaja, TT Gasketsille

työpaikka

Ovatko sorvaustaidot vahvuutesi? Jaatko mieluusti osaamistasi muille? Etsimme pitkäaikaista tekijää vakituiseen työsuhteeseen, joka ottaa koneistamon työnjohtajan roolin haltuun ja tuo siihen myös oman kädenjälkensä.

Olemme kolmannessa sukupolvessa toimiva itsenäinen perheomisteinen yritys, jonka tavoitteena on tehdä teollisuudesta turvallisempaa älykkäin tiivisteratkaisuin. Johtavana pohjoismaisena tiivisteiden valmistajana suunnittelemme, valmistamme ja tarjoamme korkealuokkaisia ja teknisesti tarkkoja tuotteita ja tiivistepalveluita kaikille eri teollisuuden aloille. Koko tuotantoketjumme on suunniteltu asiakastyytyväisyyden maksimoimiseksi.

Koneistamon työnjohtajan rooli on meille merkittävä

Koneistamon työnjohtajana olet tuotannon teknisessä asioissa luottohenkilömme. Edesautat, että hommat toimivat ja uudetkin tuotteet saadaan asiakkaille vaadituissa aikatauluissa. Olet monen osaston tuki ja erityisesti oman tiimiisi, joka koostuu koneistuksen moniosaajista. Vaikutat työlläsi tuotannon optimaaliseen virtaukseen sekä tiimin menestymiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, niin oman työn tekemiseen kuin myös toiminnan kehittämiseen.

Koneistettavat kappaleemme ovat usein hyvin ohuita, kapeita renkaita, joka tuo omat haasteensa arkeen. Monet eri työstettävät materiaalit, tuotteet sekä lyhyet sarjojen pituudet pitävät arjen monipuolisena, jonka lisäksi uusia tuotteita tulee jatkuvasti lisää. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaiden tarpeisiin ja piensarjoihin, jopa yksittäisten kappaleiden valmistukseen. Töitä pääset tekemään uusissa moderneissa tiloissa, jossa on kaikki tarvittavat työkalut ja laitteet.

Oletko tuleva työnjohtajamme?

Sorvaustaidot ovat ehdottomasti vahvuutesi ja pystyt tukemaan tiimiäsi erityisesti sorvaukseen, kappaleiden kiinnitykseen ja ohjelmointiin liittyen. Ohjelmointi-kielenä vähintään Fanuc on sinulle tuttuakin tutumpi. Tekninen osaamisesi on monipuolista ja CNC- sekä manuaalityöstökoneet ovat sinulle tuttuja. Vähintään tiedät, miten koneiden ja laitteiden vikoja lähdetään hakemaan ja huoltotoimenpiteiden ymmärrys on eduksi. Suomen lisäksi toimit sujuvasti myös englanniksi töissä. Avoimuus ja sosiaalisuus tekevät sinusta helposti lähestyttävän ja kanssasi on kaikkien helppo tulla toimeen. Erityisesti puoleesi käännytään ongelmanratkaisu kykysi ansiosta. Sinulla on halu auttaa ja olla tukena muille.

Emme edellytä aiempaa kokemusta työnjohdontehtävistä, joten tämä voi olla myös mahdollisuus urakehitykselle, mikäli sorvaustaitosi ovat vahvuutesi ja haluaisit päästä jakamaan osaamistasi tiimille.

Miksi tämä on merkittävä mahdollisuus myös sinulle?

Perheyrityksenä katsomme asioita pitkällä tähtäimellä ja teemme joka päivä töitä yhä paremman työyhteisön eteen. Näistä syistä tekijämme viihtyvät meillä:

Hakeminen

Aloittaa voit vaikka heti tai niin pian kun mahdollista. Tiimisi tekee töitä kahdessa vuorossa, mutta sinun pääasiallinen työaikasi päivävuorossa. Hakeminen onnistuu ketterästi alla olevan linkin kautta.

Kerromme mieluusti lisää tehtävästä sekä TT Gasketsista yrityksenä. TT Gasketsin Teemu Piipposen (0504089404) tavoitat maanantaisin klo 15-16, keskiviikkoisin klo 15-16 ja perjantaisin klo 15-16. Muina aikoina lisätietoja antaa Choicen Head of Recruitment Wilma Vilen (044 353 5837, wilma.vilen@choicehr.fi).

Hae nyt >