TT Gaskets Ruotsin Elmia Subcontractor
-messuilla

Elmia Subcontractor -messut ovat Pohjois-Euroopan johtava alihankintatapahtuma. Messuilla on jopa 1 200 näytteilleasettajaa noin 30 maasta. Elmia järjestetään Ruotsin Jönköpingissä tiistaista perjantaihin 9.–12.11.2021.

Elmia-messuilla nähdään tänä vuonna yhtä lailla tuotteita ja komponentteja kuin valmistusmenetelmiä, materiaaleja, työkaluja ja organisaatioita palveluineen. TT Gasketsin Ruotsin myyntipäälliköt Mattias Englund ja Tommy Wennerberg ovat paikalla esittelemässä uusia kehityshankkeitamme.

Kuten Suomen Alihankintamessuillakin, kantavana teemanamme on vastuullisuus ja siihen liittyvät älykkäät innovaatiot ja tiivisteratkaisut tulevaisuuden tarpeisiin. TT Gaskets esittelee uusia kehityshankkeitaan materiaalivalintatyökalusta aina aurinkovoimalaan. Esimerkiksi TTG Smart Gasket on tiivisteiden tunnistamiseen, monitorointiin ja mittaamiseen liittyvä palvelu ja TTG Smart Tracking ehkäisee väärennöksiä varaosien jäljityksen avulla.

Tule moikkaamaan Mattiasta ja Tommya messuille – nähdään osastolla A04:24!