Esittelyssä uusi myynti-insinöörimme Antti Taavila

Myynti-insinöörimme Antti Taavila

– Työkokemukseni on isoista organisaatioista, joten odotan innolla pienemmän talon mahdollisuuksia ja joustavuutta – ja sitä olen jo nähnytkin. Homma toimii, mutta ei huku byrokratian kiemuroihin, Antti kertoo.

Hänen on koulutukseltaan biotuote- ja prosessitekniikan insinööri. Antti on työskennellyt prosessi- ja tuotantokehityksen parissa sekä asiakasrajapinnassa, ja lean-osaamistakin löytyy. TT Gasketsilla hänen työhönsä kuuluu tiettyjen kotimaan asiakkuuksien hallinta. Antti nauttii ongelmanratkaisusta, ja kokee tuovansa taloon uusia näkökulmia sekä kokemusta siitä, mikä toimii ja mikä ei. Työn aloitus on sujunut hänestä mukavasti: töissä on hyvä meininki ja konttorin kahvikoneen kahvi saa myös kehuja.

Antista tulee olemaan paljon apua asiakkaillemme!