Tuliterä inkjet-tulostin: selkeä merkintä jopa pehmeään tiivistemateriaaliin

Konevalmistajien on tunnistettava toiminnan kannalta kriittiset osat nopeasti. Siksi investoimme moderniin merkintälaitteeseen. Mustesuihku tulee tarpeeseen silloin kuin osaa ei voi merkitä laserilla.

Nykypäivän teollisuudessa koneiden pitää toimia, jotta maailma pysyy käynnissä. Olipa kyse sitten tuotantolaitteista, kuorma-autoista tai tietokoneista, olemme riippuvaisia siitä, että ne toimivat keskeytyksettä. Osien nopea tunnistaminen on erittäin tärkeää – siispä TT Gasketsin tehtaalla investoitiin nykyaikaiseen merkintälaitteeseen.

Mitä tulee tiivisteisiin ja muihin kriittisiin osiin, koneen valmistajat toivovat, että osat merkitään, osanumeron, toimittajan, erän tai valmistuspäivän löytämiseksi. Ja jos koneessa on ongelma, joka mahdollisesti johtaa tuotantokatkokseen, ongelmalliset osat ovat merkinnän ansiosta helppo tunnistaa nopeasti ja vaihtaa nopeasti.

Tuotteen merkintä tuo lisäarvoa

Inkjet eli mustesuihkutulostus on tietyntyyppinen tietokonepainatus, joka toistaa digitaalisen kuvan pudottamalla mustepisaroita tarkasti pehmeälle alustalle, kuten paperille tai muoville. TT Gasketsilla on entuudestaan lasermerkintälaite kattavin ominaisuuksin, mutta laser ei ole ihanteellinen pehmeiden tiivisteiden merkitsemiseen. Oli jälleen aika investoida tulevaisuuteen.

Mustesuihkutulostin hyödyntää hetkessä kuivuvaa mustetta luodakseen perinteisen pistematriisimekinnän osiin, joita ei merkitä laserilla. Inkjetin avulla voimme tarjota siistin ja näkyvän merkinnän yhtä lailla osanumerosta, valmistuspäiväyksestä, sarjanumerosta tai mistä hyvänsä muusta tarpeisiisi sopivasta tunnisteesta. Merkinnän voi tehdä myös tyylillä – voimme jopa tulostaa logosi osiin.

Pohjoismaiden johtavana tiivisteiden valmistajana meille luonnollinen jatkumo on yhdistää Inkjet-tulostin ja robotti/kobotti tuotantolinjaamme lähitulevaisuudessa. Näin merkinnän laatu säilyy yhtenäisenä myös suuremmissa sarjoissa. Pyydä merkinnästä näyte – uskomme, että inkjet-merkintä tuo lisäarvoa tuotteillesi!