Etsimme tiimiimme Inside Sales Coordinatoria - Oletko se sinä? - TT Gaskets

22 heinäkuun, 2020
TT-Gaskets-itsenainen-perheyritys-vuodesta-1943-saakka-1-e1515673540797.jpg

Inside Sales Coordinator

Etsimme sinua tukemaan kasvuamme.

Tulet toimimaan vientiin keskittyvien myynti-insinööriemme teknisenä tukena osana viiden ammattilaisen Inside Sales -tiimiä. Rooliisi sisältyy tarjouslaskentaa, logistiikkaa, laskutusta sekä vientimyyntitilausten kirjauksia. Vastaat myös omien vastuuasiakkaidesi asiakaspalvelusta. Lisäksi laatudokumentaatio soveltuvilta osin saattaa kuulua pöydällesi.

Tehtävässä menestymistä tukevat soveltuva tekninen tausta, kokemus operatiivisesta ERP-työskentelystä, hyvät viestintätaidot sekä englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen hallinta. Ruotsin kielen taito on vahva etu, mutta ei välttämätön. Toivomme sinulta myös soveltuvaa asiakaspalvelukokemusta, tiimitaitoja, hyvää organisointitaitoa ja kykyä mukautua erilaisiin tilanteisiin välillä reippaassaakin työtahdissa.

Lue lisää avoimesta työpaikasta ja hae alla olevan linkin kautta:
https://careers.choicehr.fi/pages/inside-sales-coordinator

 

 

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.