MEILLÄ VALMISTUT mahdollistaa opintojen etenemisen myös työpaikoilla

Tampereen kauppakamari ja sen ICT-valiokunta käynnistivät vuonna 2019 Meillä valmistut -kampanjan. Myös TT Gaskets on mukana tässä kampanjassa joka mahdollistaa opintojen etenemisen työpaikoilla sekä edistää yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä.
Meillä valmistut - TT Gaskets

Kouluttautumisen tukeminen ja erilaiset oppilaitosyhteistyöt ovat aina olleet meille Tampereen Tiivisteteollisuudessa tärkeää.

Esimerkiksi TT Gaskets akatemian ja Laippaliitosasentajan pätevöintikoulutuksen lisäksi, myös tarjoamalla muita mahdollisuuksia kouluttautumiseen töiden ohella. TT Gaskets on ylpeänä osana Meillä valmistut -kampanjaa, sillä jatkuva oppiminen on myös osana yrityksemme agendaa.

Työntekijämme Sanni Kraneis ja Sonja Karne opiskelivat Meillä valmistut -kampanjan mukaisesti.

Lue heidän kokemuksistaan Meillä valmistut -kampanjan sivuilla.

Kuva: Meillä valmistut

#meillävalmistut