Yhdessä rohkeasti vaikka läpi harmaan kiven

23 maaliskuun, 2020
TT-Gaskets-brina-blum-ZfyhpKODK6I-unsplash-1-1280x611.jpg
Aleksis Kiveä mukaillen “Voimallinen tahto vie meidät läpi vaikka harmaan kiven”. Yhteinen usko luo mahdollisuuksia ympärilleen, rohkaisee kokeilemaan uutta ja olemaan periksiantamaton. Jaettuna huoli puolittuu ja onnistumisen tunne tuplaantuu.

 

TT Gaskets - yhdessä läpi vaikka harmaan kivenNäinä aikoina jolloin emme voi olla varmoja mitä huominen tuo tullessaan, yhteistyössä rohkeasti yhdessä parempaan tulevaisuuteen uskominen ja siihen vaikuttaminen ovat ehkä tärkeämpiä kuin koskaan. Vaikka monet meistä ovatkin tällä hetkellä omilla tahoillamme etätöissä, voimme silti modernin teknologian ja omien tekojemme avulla tehdä tehokkaasti yhteistyötä ja tekoja paremman tulevaisuuden puolesta. 

Rohkeus tarkoittaa meille kaikille eri asioita ja niin sen pitääkin. Uskallusta on olla oma itsensä silloinkin kun kaikki muut sitä epäilevät. Myös haastavina aikoina. Positiivisesti ja rohkeasti, vaikka läpi harmaan kiven. Yhdessä voimme ideoida parempaa huomista, luoda uusia työskentelytapoja… Vain taivas on rajana.  

Pysytään positiivisina ja luotetaan toisiimme ja itseemme. 

Rohkeutta elämän isoihin ja pieniin hetkiin!

Lue lisää toimitusjohtajamme Aleksi Arpiaisen mietteitä rohkeudesta ja perheyrittämisestä viimeisimmästä Perheyritys-lehden numerosta.

Linkki näköislehteen

Kuvat: Jeppe Hove Jensen ja Brina Blum

Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.