LVI

LVI-järjestelmissä tiivisteet ja eristemateriaalit ovat kriittisen tärkeitä. LVI-järjestelmän tarkoituksena on tarjota tuoretta, puhdasta ilmaa aiheuttamatta ylimääräistä melua. Korkealaatuiset tiivisteet ja eristeet takaavat hiljaisen ja energiatehokkaan lopputuloksen.Tarjoamme laajan valikoiman testattuja ja hyväksi havaittuja materiaaleja, joilla voidaan tiivistää LVI-järjestelmät ja eristää ilmassa syntynyt melu. Tiivistämistä varten toimitamme solukumi- ja solumuovituotteita.

Eristämisessä luotamme korkealaatuisiin polyesterikuituihin, kierrätettyyn polyuretaaniin ja erilaisiin polyeetterisolumuoveihin.

Monet asiakkaistamme hyötyvät eriste- ja tiivistemateriaalien käytöstä liimapinnoilla, jotka helpottavat asennusta ja sovelluskohtaista verhoilua sopivaan loppukäyttöön.

Teemme asiakkaidemme elämästä helpompaa tarjoamalla mm. tarrapintaisia eriste- ja tiivisteratkaisuja kohteesta riippuen.

Paloturvallisuusluokitukset tuovat mukanaan omat vaatimuksensa, mutta me autamme niissäkin asiakkaitamme. Valikoimastamme löytyy aina useita paloluokiteltuja eriste- ja tiivistemateriaaleja, jotka palvelevat asiakkaita eri toimialoilta. Rakentamisesta joukkoliikenteeseen ja – meiltä löytyy ratkaisu.


Tarvitsetko lisätietoja?


Ota yhteyttä


Ota yhteyttäPÄÄTOIMIPAIKKA

Suomi


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere

Tilaukset: orders@tt-gaskets.fi
Tiedustelut: sales@tt-gaskets.fi
etunimi.sukunimi@tt-gaskets.fiTOIMIPISTEET

Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella ja meillä on edustus Pohjoismaissa sekä Venäjällä.