Vi tar vårt metallföretag allvarligt

Tjock, tunn eller någonstans däremellan?
Kolstål, rostfritt stål eller något mer höglegerat?

Vårt sortiment med metallprodukter omfattar mellanlägg, fästen och plåtar och mycket mera, allt skräddarsytt på vår egen produktionsanläggning för dina behov.


Spirallindade packningar

Fördelen med spirallindade packningar är deras utmärkta återfjädring. Av denna anledning är det motiverat att använda dem under cykliska förhållanden.

packningarna. Med rätt materialval kan vi uppnå en utmärkt kemisk motståndskraft och lämplighet för kalla och varma applikationer. I kraftverk och inom den petrokemiska industrin är det vanligt att använda spirallindade packningar. I många pannrum i massafabriker används också spirallindade packningar.

Vi erbjuder våra kunder standard spirallindade packningar samt skräddarsydda lösningar allt efter deras behov, för exempel, EN 1514-2, DIN 2699


Vill du ha mer information om spirallindade packningar


Kontakta oss så hjälper vi dig

Kamprofilpackningar

Kamprofilpackningarnas struktur säkerställer en bra tätning, även under förhållanden med låga yttryck. Denna packning är perfekt för applikationer där tätningsytan är tunn och det inre trycket är högt.

Kamprofilpackningar har en tål förslitning mycket bra och är motståndskraftiga mot höga tryckstötar. Ramen på kamprofilpackningen är tillverkad av stål. På båda sidor om packningen gör vi kamprofilspår och på dessa monteras det bästa ytmaterialet för applikationen.

Vi tillverkar kamprofilpackningar enligt EN-, ASME- och GOST-standarder och anpassar dem efter kundens ritningar eller mått. Vi strävar efter att tillverka alla våra kamprofilpackningar med diameter under 2000 mm med en fast omkrets utan några svetssömmar som kan försvaga strukturen.


Vill du ha mer information om kamprofilpackningar?


Kontakta oss så hjälper vi dig

Metallmantlade packningar

En metallmantlad packning klarar ett mycket högt yttryck och formar sig väl.

I många fall ersätts de metallmantlade packningarna med kamprofilpackningar eftersom de tekniska fördelarna är betydande med de sistnämnda.

Vi tillverkar metallmantlade packningar enligt EN-, ASME- och GOST-standarder och anpassar dem efter kundens ritningar eller mått. Geometrin hos dessa packningar kan variera från rund till rektangulär eller från ellips till oval.


Vill du ha mer information om metallmantlade packningar?


Kontakta oss så hjälper vi dig

Korrugerade semimetalliska packningar

Fördelarna med korrugerade semimetalliska packningar är deras utmärkta mekaniska styrka och värmeledningsförmåga. Med rätt materialval är den korrugerade semimetalliska packningen lämplig för höga temperaturer.

Korrugerade semimetalliska packningars funktion baseras på hårdhetsskillnaden mellan olika metallmaterial. Detta gäller särskilt på platser där det inte finns någon möjlighet till höga skruvkrafter. Där läggs ett mjukt tätningsmaterial på den korrugerade metalltätningens ytor.

Korrugerade semimetalliska packningar kan tillverkas i mycket stora storlekar och deras styvhet gör dem lätthanterliga. Det finns inga betydande restriktioner för geometrin hos denna packningstyp.


Vill du ha mer information om korrugerade semimetalliska packningar?


Kontakta oss så hjälper vi dig

Rätt packning kan spara pengar

Det kan vara komplicerat att hitta rätt packningsmaterial för rätt tillämpning. Vi gör det enkelt för dig.

Ta kontakt med ossHUVUDKONTOR

Finland


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere-Finland

Beställning: orders@tt-gaskets.fi
Förfrågningar: sales@tt-gaskets.fi
Personal: fornamn.efternamn@tt-gaskets.fi