Familjeföretag med mervärde

Som ledande nordisk tillverkare av packningar och mellanlägg är vi stolta över att konstruera och leverera högkvalitativa, tekniskt korrekta produkter och tätningstjänster till världens största industrier.

Vi är ett oberoende familjeföretag med mervärde, utformat för att förbättra effektiviteten i våra kunder värdekedja. Vi har levererat produkter och tjänster i världsklass till kunder runt om i världen sedan år 1943.

Läs mer

Strömlinjeformat för att ge maximal kundnöjdhet

De flesta av våra produkter tillverkas i vår fabrik i Tammerfors, Finland med hjälp av material från världens ledande leverantörer.

Våra produkter är beresta. Över hälften av vår produktion exporteras, främst till Norden och Centraleuropa, men även till Asien och Nord- och Sydamerika.

Vår produktionskedja är strömlinjeformad för maximal kundnöjdhet. Vi ger stora företag mervärde genom att förstå deras krav på hög kvalitet och deras arbetssätt.

När du väljer TT Gaskets kan du lita på att du kommer att kunna dra nytta av produkter och tjänster i världsklass.

Säkerhet och kvalitet i första hand – varje gång

Vi tillverkar högkvalitativa lösningar för precisionstätning i en säker miljö enligt våra kunders exakta krav.

Vi kompromissar aldrig när det gäller service, produkternas dimensioner eller kvaliteten på de råmaterial vi använder. Vi lyssnar alltid på vad våra kunder vill ha och levererar det vi lovar och vår verksamhet är certifierad enligt ISO 9001 kvalitetsstandard.

Fokus på miljön

Vårt fokus på miljövänliga material i våra tätningslösningar har gjort oss bäst i Europa på materialoptimering.

Våra produkter innehåller inte asbest och vi följer ett ISO 14001-certifierat miljöhanteringssystem.

Expandera från ett säkert läge

Vi tror att tillförlitlighet ökar tillväxten, inte bara för vårt företag utan även för våra kunder. Vi har AAA-kreditbetyg och är en pålitlig partner.

Vi investerar i moderna, långsiktiga lösningar. Vår verksamhet bygger på långvariga relationer med råvaruleverantörer och investeringar i den senaste produktionstekniken.

Genom att följa dessa principer har vi kunnat växa stadigt och producera konkurrenskraftiga och tekniskt avancerade produkter.