Vänlig, flexibel, pålitlig.

Det finns inget tuffare än en stridsvagn, eller hur? Jo, det var där vi började – med att leverera topplockspackningar till stridsvagnsmotorer. Så när du behöver en tätningslösning som du kan lita på behöver du inte leta längre. Detsamma gäller våra tjänster.

Design

Temperatur, mekaniska påfrestningar, media, vibrationer… Ingen parameter är ny för oss.

Vi startade vår tätningsresa år 1943 som leverantör till militären av produkter som inte existerade i Finland. Allt detta i en tid då det inte fanns någon tid att förlora.

Samma passion för innovation finns fortfarande i vårt DNA. Det har gjort oss till en pålitlig partner för många av våra internationella OEM-kunder. Vi fortsätter ständig med vårt utvecklingsarbete av prototyper och förbättrar de befintliga modellerna för att undvika läckage eller för att hitta mer kostnadseffektiva lösningar.


Behöver du hjälp med design?


Kontakta oss så hjälper vi dig

Utbildning inom tätningsteknik och konsultation

Vi har de bästa metoderna tillgängliga

Arbetar dina montörer med de senaste säkerhetsriktlinjerna och andra metoder vid installation av packningar och tätningar? I vår utbildning drar vi nytta av årtionden av erfarenhet med olika material och kunskapen om de vanligaste misstagen.

Professionell montering är din bästa försäkring mot eventuella läckage eller utsläpp, förlust av prestanda eller värsta fall, personskador. Vi erbjuder utbildning inom tätning som en allmän kurs eller som ett skräddarsytt utbildningsprogram som passar dina applikationer.

Våra tekniska experter kan också ge fördjupad teknisk konsultation när du till exempel försöker minimera misstag. Öka säkerheten i dina flänsanslutningar med bättre packningsdesign, material och packningsteknik.


Behöver du mer information om tätning och utbildning?


Kontakta oss så hjälper vi dig

Packningsstandarder

Säkerhet. Hållbarhet. Besparingar. Allt i samma paket

Vi har hjälpt flera globala OEM-kunder att gå igenom sitt material och packningstyperna som de har använt i åratal, ibland till och med årtionden.

Genom att låta oss arbeta med dina packningsstandarder blir du en del av vårt nöjda kundnätverk som vi levererar besparingar, komponenter som överensstämmer med de senaste miljöbestämmelserna och den senaste packningstekniken till.

Vi gör dina system säkrare att använda.


Behöver du mer information om Packningsstandarder?


Kontakta oss så hjälper vi dig

Omvänd konstruktion och återskapande av packningar

Inga ritningar krävs

Våra toppmoderna mätinstrument säkerställer högsta kvalitetskontroll av våra produkter till din fördel. Med hjälp av instrumenten kan vi också skapa ritningar från dina gamla och/eller begagnade packningar.

Satsa på framtiden och låt oss hjälpa dig att underlätta din inköpsprocess och minska pressen på din tekniska avdelning.


Vill du ha mer information om Omvänd konstruktion och återskapande av packningar


Kontakta oss så hjälper vi dig

Mobil packningsfabrik

Garanterad sinnesro

Tid är pengar under stora driftstopp inom processindustrin. Till exempel i stålverk, pappers- och massafabriker och särskilt i oljeraffinaderier.

I den mer konventionella modellen uppfylls packnings- och tätningsbehov genom att undersöka behovet ute på fältet. Sedan informeras inköps- eller projektavdelningen om att lägga en order efter en offertrunda.

I vår mobila packningsfabrik kan vi producera och leverera de flesta plana packningarna direkt på plats, allt efter det som kundens servicetekniker behöver. Vår mobila tillverkningsenhet är utrustad med de senaste och bästa arbetsredskapen tillsammans med erfarna packningstillverkare och tekniska experter.

Efter driftstoppet kommer vi också att ge dig en sammanfattning av de använda komponenterna för att hjälpa dig att förbereda dig inför nästa.


Behöver du mer information om mobil packningsfabrik?


Kontakta oss så hjälper vi dig

EDI

Inköp på enklaste sätt

Under de senaste decennierna har vi skapat flera EDI-kopplingar med våra större kunder för att möjliggöra en smidig och automatisk överföring av order, orderbekräftelser och fraktdokument.

Genom att använda EDI minimerar vi de mänskliga misstagen och maximerar enkelhet och automatisering av informationsflödet. Företag med flera geografiska platser och flera beställningsposter drar mest nytta av dessa system.


Behöver du mer information om EDI?


Kontakta oss så hjälper vi dig

Kanban-tjänster

Optimering när den är som bäst

En välfungerande lagerhantering är nyckeln till att optimera rörelsekapitalet. För att hjälpa dig att göra detta har vi skapat en logistiktjänst för att hantera dina packnings-, mellanlägg- eller isoleringskomponenter i lager, planera påfyllnadsintervall och optimala kvantiteter. Vi läser sedan av lagernivån med våra handhållna enheter och säkerställer leverans av varor i rätt tid, så att du kan fokusera på kärnverksamhet.


Behöver du mer information om Kanban-tjänster?


Kontakta oss så hjälper vi dig

Ta kontakt med ossHUVUDKONTOR

Finland


TT Gaskets
Tampereen Tiivisteteollisuus Oy
Alasniitynkatu 14,
33560 Tampere-Finland

Beställning: orders@tt-gaskets.fi
Förfrågningar: sales@tt-gaskets.fi
Personal: fornamn.efternamn@tt-gaskets.fi