Rubber Sealing Solutions

Formpressade gummiprodukter och metallbundna gummitätningar

Vi erbjuder ett brett utbud av mångsidiga och hållbara gummidetaljer för användning inom många olika branscher för tätning, dämpning och isolering.

Oavsett om du behöver en specialtillverkad produkt eller en högvolymtillverkad standardprodukt kan vårt expert-team hjälpa dig att hitta rätt lösning för din applikation. Våra produkter tillverkas för att uppfylla de högsta branschstandarderna och säkerställer kvalitet och tillförlitlighet.

Formpressade gummiprodukter

Våra formpressade gummiprodukter är den perfekta lösningen för projekt som kräver hög prestanda och hållbarhet. De kan anpassas för att uppfylla specifika krav, är hållbara och flexibla, motståndskraftiga mot värme, kemikalier och UV-strålning. Vi har ett brett utbud av material tillgängliga, allt från NBR, HNBR, NBR/PVC, EPDM, CR, FKM, och silikon till många fler specialblandningar baserade på användningsområdet.

Moulded Rubber Products

Metallbundna gummitätningar

Vi erbjuder olika högpresterande metallbundna gummitätningar som utmärker sig genom bra kompressionsförhållanden vid lågt ytryck. Våra produkter är optimala för högtrycksapplikationer, de erbjuder överlägsen styrka och hållbarhet, är motståndskraftiga mot höga temperaturer och frätande ämnen samt kan formas till komplexa former.

Metal Bonded Rubber Gaskets

Tillverkade med kvalitet och precision

Våra formade gummi- och gummi-metallprodukter tillverkas enligt kvalitetssystemet IATF 16949:2016.

De råmaterial vi använder uppfyller kraven i REACH-förordningen och produkterna uppfyller begränsningarna i RoHS-direktivet för elektronikbranschens behov. Våra formpressade gummiprodukter kan också tillverkas med materialklasser som uppfyller kraven för livsmedelsbranschen (US FDA 21 CFR 177.2600 och EC 1935/2004).

De flesta av våra produkter anpassas för specifika kunder, och toleransområdena överenskommer därefter. De vanligaste dimensionstoleranserna som används är DIN ISO 3302-1 M3 och DIN ISO 3302-1 M2.

FAQ

Formpressade gummiprodukter och metallbundna gummitätningar

Typiska driftsmiljöer för formade gummiprodukter och metallbundna gummitätningar är:

• förbränningsmotorer
• traktorer och jordbruksutrustning
• kompressorer, ventiler och pumpar
• industriell utrustning

Vi erbjuder ett stort urval av olika gummityper, som NBR, EPDM, FKM, silikon och många fler specialblandningar baserade på användningsområdet.