TT Gaskets är med på Elmia Underleverantörs mässan i Jönköping

Elmia Subcontractor-mässan betraktas som norra Europas ledande underleverantörs mässan inom den tillverkande industrin och deras kunder. Här samlas 1200 utställare från över 30 länder. Elmia arrangeras i Jönköping, från tisdag till fredag 9–12.11.2021. 

I år presenteras likväl produkter och komponenter som tillverkningsmetoder, material, verktyg samt företagsspecifika tjänster. TT Gaskets försäljningschefer Mattias Englund och Tommy Wennerberg är på plats för att presentera våra senaste utvecklingsprojekt. 

Vårt grundläggande tema för mässan är ansvar samt relaterade intelligenta innovationer och tätningslösningar för framtida behov. TT Gaskets presenterar sina nya utvecklingsprojekt alltifrån materialvalsverktyg till solkraftverk. TTG Smart Gasket är exempelvis en tjänst för identifiering, övervakning och mätning av tätningar som förhindrar förfalskningar genom reservdelsspårning. 

Möt Mattias och Tommy på mässan – vi ses på vår monter A04:24!